Έχασε το στοίχημα της καθαριότητας ο Δήμος Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Έχασε το στοίχημα της καθαριότητας ο Δήμος Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)


Η "νέα" Δημοτική Αρχή (η περίοδος χάριτος τελείωσε) από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Δήμο Ηγουμενίτσας, μοίρασε μεγάλο μέρος της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιώτες.

Θα περίμενε επομένως κανείς, το έργο της αποκομιδής, στα σημεία που η ευθύνη βαρύνει, ακόμα, το προσωπικό του Δήμου, να είναι πιο εύκολο αλλά και σε πιο ικανοποιητικό βαθμό.

Αντ' αυτού όμως, καθημερινά οι πολίτες διαπιστώνουν πως το στοίχημα για μια καθαρή πόλη, έχει χαθεί από ... χέρι, σε όλο το μήκος του Καλλικρατικού Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η νέα καταγγελία που έφτασε στο μπλοκ μας, αφορά την περιοχή του Μαυρουδίου.


Όπου, όπως βλέπετε στην σημερινή φωτογραφία έχει δημιουργηθεί ένας ακόμα μικρός σκουπιδότοπος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους κατοίκους, το φαινόμενο της μη αποκομιδής των σκουπιδιών, παρατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο του χωριού (κοντά στη ταβέρνα ΓΕΙΑ ΜΑΣ)

Μάταια προσπάθησαν πολλές φορές να πείσουν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λώλη να ασχοληθεί και με την περιοχή τους.

Φαίνεται όμως πως το Μαυρούδι είναι πολύ μακριά από το κέντρο της Ηγουμενίτσας και το Λαδοχώρι, και οι κάτοικοί του δεν αξίζουν την ίδια προσοχή, σαν να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Έχασε το στοίχημα της καθαριότητας ο Δήμος Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Έχασε το στοίχημα της καθαριότητας ο Δήμος Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.