ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ


Ασφαλώς και αντικρούομε με επίταση, ακόμη και με θυμό, το επιχείρημα ορισμένων, που αυτές τις μέρες αποδίδουν, τη ΜΗ ενημέρωση των πολιτών, στα της κυκλοφορίας στην 49 Μαρτύρων, στις όποιες συγγενικές ή μη σχέσεις του Δημάρχου με τον υπεργολάβο του έργου.

Όμως διαπράττει τεράστιο λάθος η Δημοτική Αρχή της Ηγουμενίτσας, να θέλει να ξεπεράσει αυτό το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση με … ολιγόλογα τυπικά δελτία τύπου και μάλιστα μέσω των μέσων Κοινωνικής δικτύωσης.

Χρέος της Δημοτικής Αρχής είναι να επιβάλλει ως επιβλέπουσα ή ενδιαφερόμενη Αρχή, στον εργολάβο, την υποχρέωσή του να ενημερώσει και μάλιστα ευρέως τους πολίτες, μέσω των συστημικών ΜΜΕ, όπως νόμοι ορίζουν.

Στο κάτω – κάτω, η δαπάνη αυτής της ενημέρωσης συμπεριλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του έργου.

Και ακόμη, με αυτά «ζουν» και τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία τόσο πλουσιοπάροχα και αδάπανα εξυπηρετούν την Δημοτική Αρχή, στις επικοινωνιακές τις ανάγκες.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.