Τα είπαν Κάτσης και Μπραΐμη στον απόηχο των απεντάξεων

Τα είπαν Κάτσης και Μπραΐμη στον απόηχο των απεντάξεων
 
 
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Παραμυθιάς και στην Δήμαρχο Σταυρούλα Μπραΐμη πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, συνοδευμένος από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα από τον γραμματέα της Τ.Ο Πααμυθιάς και επικεφαλής της παραταξης "Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη" Δημήτριο Σακαρέλη και το μέλος της ΝΕ επιτροπής και Δημοτικό Σύμβουλο Αντρέα Μπάμπα. Παρόντες επίσης στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Αθανασίου και ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Φράγκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, το ενδιαφέρον της συζήτησης μονοπώλησαν οι πρόσφατες απεντάξεις του Δημοτικού Σχολείου Βούλγαρη από το Εξοικονομώ και των πεζοδρομιών Παραμυθιάς από το ΕΣΠΑ, στον απόηχο των ανακοινώσεων Κάτση και Μπραΐμη για τα 2 θέματα, με τον βουλευτή Θεσπρωτίας να ζητάει τους σχετικούς φακέλους. Δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη δέσμευση απο τον Μάριο Κάτση, ωστόσο οι δύο τους ανανεώσαν το ραντεβού τους για τις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου στην Αθηνα και στα αρμόδια υπουργεία.

Την ζήτηση απασχόλησε επίσης το αποχετευτικό της Παραμυθιάς, το Βιοτεχνικό Πάρκο, ο ΧΥΤΑ, η χάραξη του νέου δρόμου Παραμυθιάς Μεσοποτάμου, και τα ενταγμένα έργα στο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής.

Νεότερα μετά τις συναντήσεις στα Υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος για τις απεντάξεις του σχολείου Βούλγαρη και των πεζοδρομιών.
Τα είπαν Κάτσης και Μπραΐμη στον απόηχο των απεντάξεων Τα είπαν Κάτσης και Μπραΐμη στον απόηχο των απεντάξεων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.