Χρειάστηκαν δεκάδες περιπτώσεις επιθέσεων αδέσποτων σε πολίτες για να προκηρύξει θέση κτηνιάτρου ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Χρειάστηκαν δεκάδες περιπτώσεις επιθέσεων αδέσποτων σε πολίτες για να προκηρύξει θέση κτηνιάτρου ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την παροχή των απαραίτητων κτηνιατρικών εργασιών για την αντιμετώπιση τουθέματος των αδέσποτων του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2015.

Η διαδικασία που ακολουθηθεί για την επιλογή του αναδόχου είναι μεαπευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ.9 και 10 του άρθρου209 του Ν.3463/2006 (ΦΕΚ 114 Α’).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν:

α) Ιατρείο ή κλινική πλήρως εξοπλισμένα με τις κατάλληλεςεγκαταστάσεις για παροχή ιατρικών υπηρεσιών και τη φιλοξενία αποθεραπείας των ζώων. Είναι δε υποχρεωμένοι με την επίδοση της προσφοράς να προσκομίσουν την άδεια παροχής ιατρικών υπηρεσιώνγια ζώα καθώς και την άδεια φιλοξενίας για αποθεραπεία των ζώων.

β) Όχημα / τα για την μεταφορά των ζώων (προσκόμιση σχετικής άδειας με την προσφορά).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, όπως υποβάλλουν σφραγισμένη προσφορά σύμφωνα με ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ που επισυνάπτεται της παρούσας, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100, 2ος Όροφος, Τμήμα Προμηθειών), έως την 10η Μαρτίου 2015, ημέρα Τρίτη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2665 361 212 ( Κώτσια Ιφιγένεια , Γραφείο Προμηθειών)
Χρειάστηκαν δεκάδες περιπτώσεις επιθέσεων αδέσποτων σε πολίτες για να προκηρύξει θέση κτηνιάτρου ο Δήμος Ηγουμενίτσας Χρειάστηκαν δεκάδες περιπτώσεις επιθέσεων αδέσποτων σε πολίτες για να προκηρύξει θέση κτηνιάτρου ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.