ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ «ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ»

ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ «ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ»


Αυτό το «φρούτο» κρατάει δεκαετίες στο Δήμο της Ηγουμενίτσας.

Ασφαλώς και ο καθένας δικαιούται να υποστηρίζει ότι είναι προϊόν (και) της γνωστής Αυτοδιοικητικής διαπλοκής, την οποία, στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν την ακουμπά η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Δεκαετίες, από τούτο το μετερίζι, αναδεικνύουμε αυτό το νοσηρό φαινόμενο και το συνδέουμε με την ανοχή, αν όχι την επιβολή, από πλευράς Δημοτικών Αρχών, ενός ανεξέλεγκτου αθέμιτου ανταγωνισμού, στους κατά περίπτωση «διαγωνισμούς» ενοικίασης των κτιρίων του Δήμου.

Για το ιστορικό, ο Δήμος της Ηγουμενίτσας έχει λάβει άδειες λειτουργίας στις πλέον περίοπτες και εμπορικές θέσεις ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ.

Συγκεκριμένα στις παραλίες Δρεπάνου – Μακρυγιαλιού.

Προκηρύσσει διαγωνισμούς ενοικίασης, πάντα ως Κυλικείων, με προσφορές που δεν συναντώνται στα πλέον ακριβά μέρη του κόσμου.

Ασφαλώς και όροι αποτροπής για τις υποχρεώσεις των ενοικιαστών, δεν συναντώνται στις προκηρύξεις των διαγωνισμών, πλην των «εγγυητικών επιστολών» οι οποίες, στους πρώτους μήνες λειτουργίας τους, ουσιαστικά καταργούνται.

Τα «κυλικεία» λειτουργούν παράνομα, κάτω από την ιδιότροπη προστασία των εκάστοτε Δημοτικών Αρχών, ως κέντρα διασκέδασης, όλων των μορφών, ενίοτε και αγρίων, από κάθε άποψη, δίχως την παραμικρή ενόχληση των αρμοδίων ελεγκτικών Αρχών.


Ασφαλώς και οφείλουμε να επισημάνουμε, για πολλοστή φορά, ότι τα κτίρια στις παραλίες είναι και παράνομα και αυθαίρετα, για τα οποία εκκρεμούν αντίστοιχες πράξεις – αποφάσεις του Κράτους για … κατεδάφιση.

Δημοσιεύσαμε τις «αρμόδιες» εισηγήσεις των «αρμοδίων» οργάνων της Δημοτικής Αρχής, προς το Δημοτικό Συμβούλιο. (Δείτε ΕΔΩ)

Θα διαπιστώσει ο καθένας ότι όλα αυτά τα χρόνια διαπράττονται εγκλήματα.

Κι όμως στις εισηγήσεις αυτές, δεν θα δούμε ούτε μια παράγραφο, για την αναζήτηση των υπευθύνων, από πλευράς Δημοτικών Αρχών, και την απόδοση αυτών των ευθυνών, μέσα από την Ελληνική Δικαοσύνη.
 
Γιατί άραγε;

Μήπως προβλέπεται να διατηρηθεί το ίδιο καθεστώς και στο μέλλον;
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ «ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ» ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ «ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.