Στάση εργασίας στα σφαγεία Κορύτιανης στη Θεσπρωτία

Στάση εργασίας στα σφαγεία Κορύτιανης στη Θεσπρωτία
 
 
Μια παράξενη στάση εργασίας άρχισε σήμερα στα Βιομηχανικά - Ιδιωτικά Σφαγεία Σάσσης Θ. ΑΕ που βρίσκονται στο χωριό Κορύτιανη Θεσπρωτίας. 
 
Οι εργαζόμενοι του σφαγείου προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια χωρίς αυτή τη φορά (και εδώ είναι η πρωτοτυπία) να έχουν οικονομικές απαιτήσεις από τον εργοδότη τους. 
 
Αντίθετα ο ιδιοκτήτης - εργοδότης τους συμμερίζεται το πρόβλημα που έχουν και για να καταλάβουμε τι συνέβη ύστερα από ρεπορτάζ που έκανε το agrotes.eu στο εργοστάσιο, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων μας εξήγησαν ότι προέβησαν σε αυτή την ενέργεια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την δουλειά που χάνουν επειδή οι κτηνοτρόφοι σφάζουν οι ίδιοι τα ζώα τους παράνομα και πέραν πάσης νομιμότητας. 
 
Ιδίως τις μέρες των γιορτών που έρχονται το φαινόμενο παίρνει την μορφή χιονοστιβάδας με κίνδυνο για την δημόσια υγεία αλλά και την μεγάλη οικονομική ζημιά για την πολιτεία.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων παρέδωσε το υπόμνημα με το δίκαιο παράπονο τους και στην Κτηνιατρική υπηρεσία Θεσπρωτίας ελπίζοντας να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι ώστε να μειωθεί έστω λίγο το φαινόμενο γιατί για να σταματήσει εντελώς ούτε λόγος.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι μεγάλη μερίδα κτηνοτρόφων του Ν. Θεσπρωτίας συμπαραστέκονται στους εργαζομένους.
Στάση εργασίας στα σφαγεία Κορύτιανης στη Θεσπρωτία  Στάση εργασίας στα σφαγεία Κορύτιανης στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.