Μοναδική προσφορά: Tablet 4πύρηνο Bitmore μόνο 70€

Μοναδική προσφορά: Tablet 4πύρηνο Bitmore μόνο 70€



Ένα βήμα πιο μπροστά!
Σε ενημέρωση, διασκέδαση και παραγωγικότητα.

Το νέο Bitmore Tab710Q διαθέτει μοναδικές επιδόσεις και εκτός από tablet συνδυάζει σε μια συσκευή GPS, Ραδιόφωνο και Βluetooth για να τα έχετε όλα μαζί σας σε κάθε μετακίνηση, κάνοντας την επικοινωνία και το ταξίδι πραγματικά μοναδικές εμπειρίες. Με οθόνη ΗD 7’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα Android 4.4, το Tab710Q πηγαίνει την ενημέρωση, τη διασκέδαση και την παραγωγικότητά σας πιο μπροστά. Ένα βήμα πιο μπροστά!

Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που μπορεί να χωρέσει και στη τσέπη του σακακιού σας.
Το Tab710Q είναι ελαφρύ και διαθέτει περιορισμένες διαστάσεις για να το έχετε πάντα μαζί σας και να το μεταφέρετε με ευκολία. Είναι κομψό και διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και να απολαμβάνετε τις δυνατότητές του παντού. Διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα για να συνδυάζεται με κάθε στυλ. Διαθέτει μεγάλη αυτονομία για να ενημερώνεστε από τα αγαπημένα σας websites και να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα συνεχώς.
 
Αγοράστε τώρα από το φθηνότερο eshop της Θεσπρωτίας elektrostore24.gr
Μοναδική προσφορά: Tablet 4πύρηνο Bitmore μόνο 70€ Μοναδική προσφορά: Tablet 4πύρηνο Bitmore μόνο 70€ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.