Εντοπίστηκε πριν λίγο η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπουλου

Εντοπίστηκε πριν λίγο η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπουλου


Κοντά σε εκκλησία στο Χαϊδάρι εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Βίκυ Σταμάτη, η οποία χθες απέδρασε από το κελί της στο Δρομοκαΐτειο.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, βρέθηκε να κάθεται σε παγκάκι δίπλα στην εκκλησία Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου κοντά στην Ιερά ΟδόΣύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του πρώην υπουργού, βρέθηκε να κάθεται σε παγκάκι δίπλα στην εκκλησία Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου κοντά στην Ιερά Οδό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την εντόπισαν παιδιά τα οποία ενημέρωσαν τους γονείς τους και αυτοί με τη σειρά τους επικοινώνησαν με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση λέγοντας πως η πελάτης του ήθελε να παραδοθεί.

Εκείνος ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία οδηγήθηκε στην περιοχή του Χαϊδαρίου. 

Ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε ότι η εντολέας του παραδόθηκε και δεν συνελήφθη.

Λίγο μετά τις 15.30 η Βίκυ Σταμάτη έφυγε από την εκκλησία με αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. ενώ τη συνόδευαν, σε άλλο αυτοκίνητο, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας κ. Γρηγόρης Πεπόνης.

Οδηγείται στη ΓΑΔΑ, ενώ αυτό που ζητάει είναι να δει το παιδί της.
Εντοπίστηκε πριν λίγο η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπουλου Εντοπίστηκε πριν λίγο η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπουλου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.