Συνεδρίαση των μελών της παράταξης Καχριμάνη από όλη την Ήπειρο, σήμερα το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα

Συνεδρίαση των μελών της παράταξης Καχριμάνη από όλη την Ήπειρο, σήμερα το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα



Η καθιερωμένη, πλέον, ετήσια συνεδρίαση, του συνόλου της παράταξης "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου" του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19.30 στην Ηγουμενίτσα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Στην κλειστή συνεδρίαση θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης, οι τέσσερις Αντιπεριφερειάρχες (Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας), οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και των τεσσάρων Νομών, καθώς και όλοι όσοι ήταν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις τελευταίες εκλογές.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Ηπείρου, με τον κ. Καχριμάνη να δείχνει έμπρακτα πως ενδιαφέρεται να ακούσει τις απόψεις και τις προτάσεις όλων των συνεργατών του.
Συνεδρίαση των μελών της παράταξης Καχριμάνη από όλη την Ήπειρο, σήμερα το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα Συνεδρίαση των μελών της παράταξης Καχριμάνη από όλη την Ήπειρο, σήμερα το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.