Ρώσοι επιθεωρητές τροφίμων σε Άρτα και Ηγουμενίτσα

Ρώσοι επιθεωρητές τροφίμων σε Άρτα και Ηγουμενίτσα


Το πεντανόστιμο καπνιστό χέλι των ιχθυοκαλλιεργειών "Γείτονας" στην Άρτα και τα ιχθυρά της εταιρείας "Ανδρομέδα" στην Ηγουμενίτσα, θα γνωρίσουν οι Ρώσοι επιθεωρητές της Ομοσπονδιακής Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας της Ρωσίας "Rosselkhoznadzor", που βρίσκονται στη χώρα μας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους σε 14 ελληνικές επιχειρήσεις των κλάδων των ιχθυοκαλλιεργειών, γαλακτοκομικών και κρέατος. 
 
Στους αυστηρούς και ενδελεχείς ελέγχους που θα πραγματοποιήσουν, θα διαπιστώσουν κατά πόσο οι συγκεκριμένες εταιρείες είναι προσαρμοσμένες με τη νομοθεσία και τα ποιοτικά στάνταρτς της Ρωσίας και ελέγχουν τα πρότυπα ποιότητας, αλλά και την ιχνηλασιμότητα, ώστε να εξετάσουν εάν πληρούν τις προδιαγραφές να εξάγουν τα προϊόντα τους στη Ρωσία. 
 
Χθες, Τετάρτη 22 Απριλίου, οι Ρώσοι επισκέφτηκαν την εταιρεία "Γείτονας" στην Άρτα, ενώ σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας "Ανδρομέδα" στη Θεσπρωτία. 
 
Άλλα αντίστοιχα κλιμάκια Ρώσων επιθεωρητών θα επισκεφτούν επιχειρήσεις γαλακτοκομικών και κρέατος σε ολόκληρη τη χώρα, που βρίσκονται όμως σε περιοχές εκτός Ηπείρου.
Ρώσοι επιθεωρητές τροφίμων σε Άρτα και Ηγουμενίτσα  Ρώσοι επιθεωρητές τροφίμων σε Άρτα και Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.