Πρώτη μεγάλη πολιτική επιτυχία του Μάριου Κάτση Σημαντική ενίσχυση των δομών του ΕΣΥ σε προσωπικό στη Θεσπρωτία

Πρώτη μεγάλη πολιτική επιτυχία του Μάριου Κάτση
Σημαντική ενίσχυση των δομών του ΕΣΥ σε προσωπικό στη Θεσπρωτία


Τους έβαλε για τα καλά τα γυαλιά ο "μικρός", ηλικιακά, Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ ... μεγάλος πολιτικά.

Κατάφερε μέσα σε δύο μήνες, αν και απλός Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, ότι δεν κατάφερε ο τέως Βουλευτής, αν και διετέλεσε Υφυπουργός Υγείας.

Αφού ιεράρχησε, ως πρώτη προτεραιότητα, την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Θεσπρωτικός λαός, στον τομέα της Υγείας, μέσα από τις επαφές που είχε με τον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή, τόσο στο Υπουργείο στην Αθήνα όσο και την προηγούμενη εβδομάδα στα Γιάννενα, κατάφερε να πείσει τον Υπουργό με αποτέλεσμα να θέσει και ο Υπουργός ως πρώτη προτεραιότητα την αναδιοργάνωση του διαλυμένου, από την προηγούμενη συγκυβέρνηση και τον τέως Βουλευτή και Υφυπουργό Υγείας Αντώνη Μπέζα, χάρτη υγείας του Νομού.

Αποτέλεσμα των μεθοδικών κινήσεων του κ. Κάτση, ήταν να συμπεριλάβει, κατ' εξαίρεση, το Νομό Θεσπρωτίας, στην  λήψη άμεσων μέτρων για την ενίσχυση των δομών του ΕΣΥ σε προσωπικό, με την πρόσληψη 4.500 γιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικών, που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο υπουργείο Υγείας, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με την ηγεσία του.
"Οι 700 θα πάνε στα νησιά του Αιγαίου, τη Θράκη, τη δυτική Μακεδονία, και τη Θεσπρωτία",  τόνισε ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας. 



Μένει μόνο να μάθουμε πόσα ακριβώς θα είναι τα νέα άτομα και τις ειδικότητές τους, που θα στελεχώσουν τις δομές στα Κέντρα Υγείας του Νομού, καθώς και στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Με το ρυθμό που τρέχει τα θέμα ο Μάριος, δεν θα εκπλαγούμε εάν σύντομα, καταφέρει τη στελέχωση και τη λειτουργία, επιτέλους, και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Φιλιατών, στην Ηγουμενίτσα.

Μπράβο στον Μάριο, που απέδειξε σε όλους, πως η πολιτική δεν είναι ξύλινος λόγος και ακατάσχετη υποσχεσιολογία, αλλά πράξεις απλές και απτές.

Αρκεί να υπάρχει διάθεση για αυτό, καθώς και όρεξη για δουλεία, για το κοινό καλό.
Πρώτη μεγάλη πολιτική επιτυχία του Μάριου Κάτση Σημαντική ενίσχυση των δομών του ΕΣΥ σε προσωπικό στη Θεσπρωτία Πρώτη μεγάλη πολιτική επιτυχία του Μάριου Κάτση  Σημαντική ενίσχυση των δομών του ΕΣΥ σε προσωπικό στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.