Επισκέψεις του Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και του Δημάρχου Φιλιατών Σπύρο Παππά την Κυριακή του Πάσχα

Επισκέψεις του Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και του Δημάρχου Φιλιατών Σπύρο Παππά την Κυριακή του Πάσχα

 
 
Ανήμερα της εορτής του Πάσχα, ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ, Βασίλης Γιόγιακας, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων μαζί με τον δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά, τους αντιδημάρχους Φιλιατών Παύλο Μπέλλο και Ράνια Παππά και την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Βούλα Καίσαρη.
 
Ο κ. Γιόγιακας αντάλλαξε ευχές με το νοσηλευτικό προσωπικό και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους ασθενείς του νοσοκομείου Φιλιατών.
 
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι υπηρετούν στην ακριτική περιοχή.
 
Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά την επίσκεψη στο Γηροκομείο της περιοχής όπου άκουσε και αντάλλαξε ευχές με τους υπερήλικες συμπατριώτες μας.
 
Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων του βουλευτή Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλη Γιόγιακα,  του δημάρχου και των αντιδημάρχων Φιλιατών και της προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, ήταν το 628 Τάγμα Πεζικού. 
 
Στο Στρατόπεδο ο κ. Γιόγιακας αντάλλαξε ευχές με τους στρατευμένους νέους της πατρίδας μας, τσουγκρίζοντας αυγά όπως επιβάλλει το έθιμο του Πάσχα.
Επισκέψεις του Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και του Δημάρχου Φιλιατών Σπύρο Παππά την Κυριακή του Πάσχα Επισκέψεις του Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και του Δημάρχου Φιλιατών Σπύρο Παππά την Κυριακή του Πάσχα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.