Πανηπειρωτική Πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την Περφέρεια Ηπείρου, από Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη

Πανηπειρωτική Πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την Περφέρεια Ηπείρου, από Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη


Η Περιφέρεια Ηπείρου, οι Μητροπόλεις και οι Δήμοι όλης της Περιφέρειας ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών που ανήκουν στις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, την ενίσχυση των συσσιτίων, των κοινωνικών παντοπωλείων, των γηροκομείων και των ιδρυμάτων προστασίας του παιδιού εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα.

Σε αυτή την κοινή Πανηπειρωτική Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά και είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και καινούριο σχολικό υλικό για τη συμβολή του έργου αλληλεγγύης και αγάπης που επιτελείται από τις Μητροπόλεις της Ηπείρου, τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα Προνοιακά Ιδρύματα. Η συγκέντρωση των προσφερομένων ειδών θα γίνει από την Μ. Δευτέρα έως την Μ. Τετάρτη (6-7 και 8 Απριλίου 2015).

Σήμερα που η ανεργία και η φτώχεια εξακολουθούν να πλήττουν ιδιαίτερα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη είναι τα μοναδικά μέσα για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Στόχος είναι η συνεργασία όλων των αρχών και φορέων του τόπου για την ενεργοποίηση της κοινωνίας, των πολιτών στην κατεύθυνση της ουσιαστικής και αποτελεσματικής προσφοράς προς τους αδύναμους συμπολίτες.

Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία για τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.


Τα σημεία συγκέντρωσης είναι:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

1) Ιερά Μητρόπολη Παραμυθίας Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας και Δήμος Ηγουμενίτσας: Προαύλιος χώρος Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας (9π.μ.- 12μ.)

2) Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας: Στο Διοικητήριο

3) Δήμος Φιλιατών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Φιλιατών, Φιλιάτες

4) Δήμος Σουλίου: Δημοτικά Καταστήματα Παραμυθιάς και Γαρδικίου
Πανηπειρωτική Πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την Περφέρεια Ηπείρου, από Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη Πανηπειρωτική Πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την Περφέρεια Ηπείρου, από Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.