ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΕ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΕ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ



Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας διακηρύσσει ότι εκμισθώνεται το δημόσιο ιχθυοτροφείο Μπαστιά-Αλυκές, με τις εγκαταστάσεις και τα παραρτήματα αυτού, με σκοπό την αλιευτική εκμετάλλευσή του. Η εκμίσθωση θα πραγματοποιηθεί με απευθείας εκμίσθωση για πέντε (5) έτη ή -σε περίπτωση αναμίσθωσης- για δέκα (10) έτη, σε αλιευτικό συνεταιρισμό της περιφέρειας των υδάτων τούτων (σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν.Δ. 420/1970) με μίσθωμα 10% επί της παραγωγής και με ελάχιστο ετήσιο μίσθωμα το ποσό των 800 €. Σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον από περισσότερους του ενός αλιευτικούς συνεταιρισμούς από την περιφέρεια των εν λόγω υδάτων, το ιχθυοτροφείο θα δημοπρατηθεί σύμφωνα με το αρθρ. 38 του Ν.Δ. 420/1970.

Η δημοσίευση της διακήρυξης θα γίνει με τοιχοκόλληση στην αρμόδια Υπηρεσία Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, στα γραφεία του Δήμου Ηγουμενίτσας, του Δήμου Φιλιατών, και της Κτηματικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας, στην Υπηρεσία Αλιείας της Περιφέρειας Ηπείρου, στη Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και στο Διαδίκτυο (Πρόγραμμα Διαύγεια με ΑΔΑ: ΩΦ9Λ7Λ9-ΟΑΡ).

Οι ενδιαφερόμενοι αλιευτικοί συνεταιρισμοί πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την δημοσίευση της παρούσας διακήρυξης (ημερομηνία κατάθεσης αίτησης στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής). Οι δαπάνες που αφορούν στην δημοσίευση της παρούσας διακήρυξης στις εφημερίδες βαρύνουν τον μισθωτή. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Αλιείας στο τηλέφωνο 26653-60194.
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΕ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΕ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.