Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών


Οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών συμμετείχαν σε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες το διήμερο 27-28 Μαρτίου 2015, προσκεκλημένη από την Ευρωβουλευτή κα. Μαρία Σπυράκη. Στην επίσκεψη συμμετείχαν Δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από πλέον σαράντα επτά Δήμους της Χώρας.

Έγιναν επαφές με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και παρουσιάσεις αρχικά από το επιτελείο της επιτρόπου κας. CRETU και της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης με θέμα: «H Πολιτική συνοχή ως μοχλός ανάπτυξης δυνατότητες και προϋποθέσεις» και στη συνέχεια ενημέρωση με θέμα «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». 



Στις δύο παρουσιάσεις εκτενώς αναλύθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά και οι στόχοι του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020 και το εθνικό πλαίσιο για την κοινωνική οικονομία αλλά και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που παρουσιάζονται στους Δήμους από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.