Με τοπικό ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για τους Διοικητές των Υ.ΠΕ. (+ΒΙΝΤΕΟ)


Με τοπικό ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για τους Διοικητές των Υ.ΠΕ. (+ΒΙΝΤΕΟ)



Δείτε τη τοποθέτηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα, στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, που συνήλθε σε συνεδρίαση εχτές Τρίτη,  με θέμα ημερήσιας διάταξης: 
Διατύπωση γνώμης, σύμφωνα με το ν.3918/2011, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με τα άρθρα 32 παρ. 5 και 49Α του Κανονισμού της Βουλής, μετά από ακρόαση των προτεινομένων, από τον Υπουργό Υγείας, για διορισμό: 
α) ως διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Αττικής, τον κ. Άγγελο Παπαδόπουλο 
β) ως διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Πειραιώς και Αιγαίου, τον κ. Νικόλαο Καρβούνη 
γ) ως διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Μακεδονίας, τον κ. Γεώργιο Κίρκο 
δ) ως διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, τον κ. Νέστορα Αντωνίου 
ε) ως διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Κρήτης, τον κ. Νικόλαο Ηγουμενίδη.
 
Με τοπικό ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για τους Διοικητές των Υ.ΠΕ. (+ΒΙΝΤΕΟ) Με τοπικό ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για τους Διοικητές των Υ.ΠΕ. (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.