Νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ηγουμενίτσα στη Λάρισα

Νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ηγουμενίτσα στη Λάρισα


Στη Λάρισα για φιλικά παιχνίδια με ορισμένα από τα ηλικιακά τμήματα ποδοσφαίρου της ακαδημίας της ΑΕΛ βρέθηκε η ομάδα της Ν.Σελεύκειας Ηγουμενίτσας την Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου.

Στο τουρνουά που διοργανώθηκε συμμετείχαν ακόμα η παιδική ομάδα της Ν.Πολιτείας και τα τμήματα τζούνιορ της Δήμητρας Γιάννουλης.

Στο γήπεδο του Ελευθεραί αγωνίστηκε ένα τμήμα της ΑΕΛ με αθλητές γεννημένους τα έτη 2000-2001 απέναντι στην συνομήλικη ομάδα από τη Θεσπρωτία αλλά και στην ομάδα της Αστραπής Ν.Πολιτείας. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν τόσο το παιδικό (2002) όσο και το προπαιδικό (2003) κόντρα στη Ν.Σελεύκεια.

Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις «ΙΚΑΡΟΣ» οι γεννηθέντες τα έτη 2005 αλλά και τα έτη 2006-07 της ΑΕΛ αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες της Δήμητρας Γιάννουλης και της Ν.Σελεύκειας.

Οι νεαροί αθλητές όλων των ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ευχαριστήθηκαν τους αγώνες και επέδειξαν υψηλό επίπεδο τόσο με την απόδοση τους όσο και με το ήθος τους.
Νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ηγουμενίτσα στη Λάρισα Νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ηγουμενίτσα στη Λάρισα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.