ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον Δήμο Ηγουμενίτσας για το πόσιμο νερό Καθαρά όλα τα δείγματα από τον Δεκέμβρη του 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον Δήμο Ηγουμενίτσας για το πόσιμο νερό
Καθαρά όλα τα δείγματα από τον Δεκέμβρη του 2014


Χρειάστηκαν 6 μήνες ερωτημάτων - δημοσιευμάτων, για να δώσει τελικά η ΔΕΥΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας στην δημοσιότητα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πραγματοποιεί στο πόσιμο νερό.

Το θετικό είναι πως όλα τα δείγματα είναι καθαρά και κατάλληλα για πόση.

Ωστόσο προβληματισμό προκαλεί η επιπολαιότητα με την οποία χειρίστηκαν το όλο θέμα και η οποία έπληξε την αξιοπιστία τους, τόσο ο Δήμος όσο και η ΔΕΥΑΗ, τους τελευταίους 6 μήνες, και πολύ περισσότερο ο χειρισμός και η ενημέρωση, μετά τη δημοσίευση αποτελεσμάτων της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Θεσπρωτίας, με δείγματα από 2 Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους, που εντόπισε πρόβλημα στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου και στο Β' Δημοτικό, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Μένει μόνο να μας ενημερώσουν με ποιόν τρόπο έλυσαν το πρόβλημα, αφού το τελευταίο διάστημα είναι έντονη, εντονότερη από το συνηθισμένο, η οσμή του χλωρίου στο νερό που φτάνει στις βρύσες μας.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον Δήμο Ηγουμενίτσας για το πόσιμο νερό Καθαρά όλα τα δείγματα από τον Δεκέμβρη του 2014 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον Δήμο Ηγουμενίτσας για το πόσιμο νερό  Καθαρά όλα τα δείγματα από τον Δεκέμβρη του 2014 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 14, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.