Πέντε μετανάστες ξετρύπωσε ο σκύλος του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας

Πέντε μετανάστες ξετρύπωσε ο σκύλος του Λιμεναρχείου ΗγουμενίτσαςΤρεις (03) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και μετά από ένδειξη σκύλου βιοανίχνευσης, κάτω από φορτηγό όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


Δύο (02) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και μετά από ένδειξη σκύλου βιοανίχνευσης, κάτω από γερανοφόρο όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Πέντε μετανάστες ξετρύπωσε ο σκύλος του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Πέντε μετανάστες ξετρύπωσε ο σκύλος του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες