ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΡΑΪΔΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΡΑΪΔΑΣ


Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των προγραμμάτων που εκπονήθηκαν κατά τη λήγουσα σχολική περίοδο (παράλληλα με τα υπόλοιπα μαθήματα) υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση της εξαιρετικής συναδέλφου-Μαθηματικού κας Τσουρέκα Χαρίκλειας και με την συνδρομή σχεδόν όλων των συναδέλφων- εκπαιδευτικών του Συλλόγου Διδασκόντων.
 

 
Όσοι (ολίγοι ατυχώς) τυχεροί τις παρακολούθησαν έμειναν το ολιγώτερον κατάπληκτοι για το τι μπορούν να καταφέρουν τα παιδιά μας και πόσο ίσως ταλέντο τελικά "κρύβεται" εκεί που ίσως δεν το περιμένει κανείς.
 

 
Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν παρουσιάσεις-χορευτικά-αφηγήσεις παραμυθιών- θεατρική παράσταση (Τα τρία πεύκα ) - νανούρισμα με αναπαράσταση δίπλα στην κλασσική αυθεντική σαρμανίτσα (η μαθήτριά μας Μάκου Ματούλα ήταν καταπληκτική) -απαγγελία -δραματοποίηση του ποιήματος του πατριώτη μας ποιητή Μιχάλη Γκανά : "Εσυ δε θα πεθάνεις" αλλά και δενδροφύτευση, εξωραϊσμό-καλλωπισμό του αύλειου και περιβάλλοντος χώρου του σχολείου με φύτεμα λουλουδιών αλλά και οπωροφόρων δένδρων και κηπευτικών.
 

 
Επίσης πραγματοποιήθηκε τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Ναύπλιο- Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κωτσιομύτη (Λυγουριό)-Μυκήνες Αρχαία Επίδαυρο ( όπου στο Αρχαίο θέατρο, μαθητές του σχολείου μας έπαιξαν ένα δεκάλεπτο θεατρικό δρώμενο υπό την καθοδήγηση της συναδέλφου Φιλολόγου κ. Βαγγελή Μαρίας). Οι εμπειρίες των μαθητών μας υπήρξαν μοναδικές.
 

 
Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και την προβολή του έργου των ολίγων μεν αλλά φανταστικών μαθητών μας και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι. 
 
Με εξαιρετική τιμή,
από το Γυμνάσιο Νεράιδας
Ο Διευθυντής Δούρος Δονάτος, Φυσικός.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΡΑΪΔΑΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΡΑΪΔΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.