Καλά τα μαθήματα δημοσιογραφίας από την ΑΡΙΑΔΝΗ, αλλά ... δάσκαλε που δίδασκες...

Καλά τα μαθήματα δημοσιογραφίας από την ΑΡΙΑΔΝΗ, αλλά ... δάσκαλε που δίδασκες...


Μαθήματα δημοσιογραφίας, προσπάθησε να δώσει το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Ηγουμενίτσας "ΑΡΙΑΔΝΗ", με πρόσκληση που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, με τον τίτλο "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ".

Αφού μας καλεί, τα τοπικά ΜΜΕ, "στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας όπου οι εκπρόσωποι μαθητών 13ών Τάξεων από 7 διαφορετικά Δημοτικά Σχολεία θα εκφράσουν τους προβληματισμούς, τα αιτήματα και τα οράματά τους για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου μας" μας ενημερώνει με ύφος Κωνσταντοπούλου, πως "με βάση το Νόμο περί προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση/ φωτογράφηση ανηλίκων και η δημοσιοποίηση του σχετικού υλικού. Εάν το επιθυμείτε με τη λήξη της εκδήλωσης θα απευθυνθείτε στο Κέντρο Πρόληψης για την παροχή φωτογραφιών με σβησμένα τα πρόσωπα των μαθητών."

Συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους, αλλά λίγο αργά σκέφθηκαν οι υπεύθυνοι της ΑΡΙΑΔΝΗ, να μας κάνουν μαθήματα στην δουλεία μας και στους νόμους τους οποίους σεβόμαστε πάντα.

Εμείς ξέρουμε τη νομοθεσία, και εάς μην διοριστήκαμε στο δημόσιο με φωτογραφικούς διαγωνισμούς, ως παιδιά του αριστερού κομματικού σωλήνα.

Και για να μην το παίζεται τιμωροί, δείτε τι έχετε αναρτήσει εσείς, στην σελίδα του Κέντρου Πρόληψης στο Facebook.


Όχι μόνο δεν καλύψατε τα πρόσωπα ανηλίκων, (στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε από το σελίδα του Κέντρου Πρόληψης, ΕΜΕΙΣ έχουμε θολώσει τα πρόσωπα των ανηλίκων), αλλά σε εκδήλωσή σας με έφηβους, τους δείχνετε στην πράξη τη σημαίνει πρόληψη, ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥ.




Καλά τα μαθήματα δημοσιογραφίας από την ΑΡΙΑΔΝΗ, αλλά ... δάσκαλε που δίδασκες... Καλά τα μαθήματα δημοσιογραφίας από την ΑΡΙΑΔΝΗ, αλλά ... δάσκαλε που δίδασκες... Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.