Στη Παραμυθιά αποστολή Τουριστικών Πρακτόρων και Γραφείων των Σκοπίων μέσω του επιμελητηρίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Παραμυθιά αποστολή Τουριστικών Πρακτόρων και Γραφείων των Σκοπίων μέσω του επιμελητηρίου (+ΒΙΝΤΕΟ)
Στη Παραμυθιά βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, επιχειρηματική αποστολή Τουριστικών Πρακτόρων και Γραφείων των Σκοπίων, στα πλαίσια των δράσεων τουριστικής προβολής του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Η αποστολή που αποτελούταν από 18 τουριστικά γραφεία των Σκοπίων, συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αλέκο Πάσχο τον προϊστάμενο Πέτρο Ζουμπούλη καθώς από την υπέυθυνη Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια, Όλγα Μεζερίδου.

Επισκεφτηκαν την αγορά της Παραμυθιάς καθώς και ξενοδοχεία της πόλης, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για περαιτέρω συνεργασία κυρίως με τα καταλύματα, ενώ παρακολούθησαν την Παραμυθιά από το ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης, αυτό του ξενοδοχείου Theasis.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα σύντομη επίσκεψη στο Καλοδίκι και στον Αχέροντα, ενώ αύριο θα ξεναγηθούν στα παραλία της Θεσπρωτίας. Η τριήμερη δράση κορυφώνεται αύριο με συνάντηση b2b που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sivota Diamond.

Στις δράσεις για την προώθηση του τουρισμού αναφέρθηκε μιλώντας στη κάμερα της paramythia-online.gr ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέκος Πάσχος, ο οποίος σημείωσε με νόημα την περιπέτεια που πέρασαν τα Επιμελήτρια της Ελλάδος με την ενδεχομένη κατάργηση τους στα τέλη του 2014.

Δείτε το βίντεο της paramythia-online.gr που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη της επιχειρηματικής αποστολής Τουριστικών Πρακτόρων και Γραφείων των Σκοπίων, στη Παραμυθιά


Στη Παραμυθιά αποστολή Τουριστικών Πρακτόρων και Γραφείων των Σκοπίων μέσω του επιμελητηρίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Στη Παραμυθιά αποστολή Τουριστικών Πρακτόρων και Γραφείων των Σκοπίων μέσω του επιμελητηρίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.