Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Είναι σοβαρή ένδειξη (για άλλους απόδειξη) ότι η επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής με τους δημότες της, μέσω ανυπόγραφων δελτίων τύπου, μαρτυρά αδυναμίες με πολλές πιθανότητες.
- Μια πιθανότητα έχει να κάνει με την εξ αποστάσεως άσκηση των καθηκόντων του Δημάρχου.
Ενισχυμένη, ίσως, λόγω των συχνών απουσιών του Δημάρχου, για να βρίσκεται στην έδρα της ΠΕΔ (Ιωάννινα) της οποίας προεδρεύει.
- Μια άλλη πιθανότητα έχει να κάνει με την αδυναμία άσκησης κοινής πολιτικής, μεταξύ των άμεσων πολιτικών συνεργατών του Δημάρχου, δηλαδή των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Οργανισμών ή Επιχειρήσεων του Δήμου.
- Ακόμη, μια άλλη πιθανότητα έχει να κάνει τόσο με το κύρος όσο και την αποδοχή, από αυτούς τους συνεργάτες, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, ο οποίος και θεσμικά έχει δικαίωμα υπογραφής.
Ότι και να ισχύει από αυτά ή από όλα ή και από άλλα τινά, το θύμα είναι ο Δήμαρχος. Γιατί η εικόνα αυτή μαρτυρά την απόσταση στις σχέσεις Δημάρχου-Δημοτών Πολιτών.
Το βέβαιο είναι πως εικόνα αυτή οδηγεί σε διάλυση, όπως η πρόσφατη δημαρχιακή ιστορία διδάσκει. Άρα, αν ο Δήμαρχος Ιωάννης Λώλος δεν το έχει αντιληφθεί, ας σπεύσει να το προλάβει. Και το προσωπικό του θεσμικό κύρος να προστατέψει και την όποια διάλυση της δημαρχιακής του ομάδας να αποφύγει.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.