EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ: 24 χρόνια στο χώρο των επίπλων

EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ: 24 χρόνια στο χώρο των επίπλων


Η εταιρεία “EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ”, η οποία ιδρύθηκε το 1991, αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση επίπλων στην Ήπειρο και βρίσκεται στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον σας παρουσιάζει έπιπλα που ικανοποιούν την αισθητική κάθε πελάτη, όπου σε συνδυασμό με το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορείτε να βρείτε λύσεις και ιδέες για το χώρο σας.

Με τη συνεχή ανοδική πορεία της στο χώρο του επίπλου έχει καταφέρει τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια να είναι πρώτη στις προτιμήσεις σας, συμβαδίζοντας πάντα με τις εξελίξεις της αγοράς, προσφέροντας αποκλειστικά έπιπλα ελληνικής κατασκευής, συνδυάζοντας τις χαμηλότερες τιμές και την άριστη ποιότητα.

Αντίθετα από τις μοντέρνες τεχνικές εισαγωγής επίπλων από το εξωτερικό, τα έπιπλα ΛΙΟΥΜΗΣ αρνούνται να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία και συνεχίζουν να παράγουν ελληνικά και οικονομικά έπιπλα, σχεδιασμένα για μια ζωή.

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας και κατανοώντας τις δυσκολίες των καιρών, στεκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή και προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

«Για να ικανοποιήσουμε κάθε σας αισθητική και λειτουργική ανάγκη, καταλαμβάνοντας μια θέση στη ζωή σας».
EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ: 24 χρόνια στο χώρο των επίπλων EΠΙΠΛΑ ΛΙΟΥΜΗΣ: 24 χρόνια στο χώρο των επίπλων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.