ΥΠΟΨΙΕΣ, ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ & ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1/1/2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΗΓ

ΥΠΟΨΙΕΣ, ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ & ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1/1/2014
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΗΓ


Ασφαλώς και δεν διαφωνεί κανείς με κάθε έλεγχο και μάλιστα οικονομικό-διαχειριστικό, οποιασδήποτε δημόσιας Υπηρεσίας ή Οργανισμού.
Όμως χρονικά, η αίτηση κατάθεσης εγγράφων από τον κυβερνητικό (!) τοπικό βουλευτή, για τις απευθείας αναθέσεις έργων και προμηθειών από τη διοίκηση του λιμανιού (ΟΛΗΓ), είναι βεβαιότατα ύποπτη και από δημοσιογραφικής πλευράς και άποψης, και ερευνητέα.
Αυτές τις υποψίες τις ενισχύει και η επιλογή της ημερομηνίας, από την οποία ζητούνται τα παραπάνω στοιχεία από τον τοπικό βουλευτή.

Ο οποίος, να σημειωθεί, από τις πρώτες ημέρες της βουλευτικοποίησής του, επισκέφθηκε το λιμάνι και του έγινε, σύμφωνα και με δικό του Δελτίου Τύπου, λεπτομερώς ενημέρωση.
Είναι δε βέβαιο, πως, αν σ’ αυτήν την λεπτομερή ενημέρωση δεν έχουν συμπεριληφθεί και οι απευθείας αναθέσεις, δεν θα ήταν δύσκολο για τον τοπικό κυβερνητικό βουλευτή, να ζητήσει τα στοιχεία και να του δοθούν όλα και με κάθε λεπτομέρεια.
Άρα, αλλού πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον, το δημοσιογραφικό τουλάχιστον.
Όπως για παράδειγμα, στην εσωκομματική ΣΥΡΙΖΑϊκή κόντρα που καλά κρατεί στη Θεσπρωτία, μεταξύ των στελεχών, όπως αυτή αποκαλύφθηκε με την τέλεια ανάλυση εικόνας, κατά την προεκλογική περίοδο.
Όπως για παράδειγμα στη μοιρασιά των με αμοιβή και εξουσίες των τοπικών θέσεων σε Δ.Σ. Οργανισμών, Ιδρυμάτων και Επιχειρήσεων μεταξύ των οποίων πρωταγωνιστής είναι ο ΟΛΗΓ.
Όμως δίχως να αποκλειστούν και τα δυο αυτά παραδείγματα, οι γνωρίζοντες δίνουν έμφαση, στις δεσμεύσεις του τοπικού κυβερνητικού βουλευτή, που ανέλαβε σε μέλη του Δ.Σ. του ΟΛΗΓ, πριν λίγες ημέρες, όταν «ενόχλησε», με κυβερνητική ασφαλώς γραμμή και εντολή, έναν-έναν από αυτούς, προκειμένου να ψηφίσει (!) την απόφαση κατάθεσης των ταμειακών διαθεσίμων του ΟΛΗΓ, στην Τράπεζα της Ελλάδος, για τις γνωστές ανάγκες (επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές) της κυβέρνησης, για πληρωμή δανειακών υποχρεώσεων της χώρας στους «θεσμούς».
Το γεγονός αυτό δεν ενθουσίασε τους ευαισθητοποιημένους θεσπρωτούς πολίτες, ούτε για τον νεαρό τοπικό κυβερνητικό βουλευτή, ούτε βέβαια για την (υποτιθέμενη; ) πρώτη αριστερή ελληνική κυβέρνηση.
Η υπόθεση θυμίζει παλαιότερες εποχές για τις οποίες πολλοί ντρέπονται και δεν θέλουν ούτε να τις θυμούνται.
Θα συνιστούσαμε στην ηγεσία του λιμανιού και κυρίως στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο , να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις απευθείας αναθέσεις, όλων των εποχών και διοικήσεων, πριν ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής, ξεχρεώσει τα «γραμμάτια» της μαύρης για τον τόπο απόφασης, να δοθούν αλλού τα εκατομμύρια, αντί των αναπτυξιακών τοπικών έργων, που προορίζονταν (εμπορευματικό κέντρο, μαρίνα Ηγουμενίτσας, συνεδριακό-εκθεσιακό κέντρο).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ
ΥΠΟΨΙΕΣ, ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ & ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1/1/2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΗΓ ΥΠΟΨΙΕΣ, ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ & ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1/1/2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.