Με μεγάλη επιτυχία τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)
 
 
Την Κυριακή 31 Μαΐου διεξήχθησαν τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που διοργάνωσε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τον Δήμο Ηγουμενίτσας .
 
Στους αγώνες που παρακολούθησαν πολλοί θεατές (κατάμεστες κερκίδες) υπήρχε η συμμετοχή 500 αθλητών και αθλητριών από 15 συλλόγους συνολικά .
 
 
 
Σημειώθηκαν πάρα πολλές αξιόλογες επιδόσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες .
 
Στον αγώνα παρευρέθηκε η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή που ήταν επίσημη προσκεκλημένη του συλλόγου μας η οποία τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ κ Τζοβάρα Λάμπρο για την προσφορά της στον αθλητισμό .

 
 
Στους αγώνες παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού μας κ Κάτσης Μ και κ .Γιόγιακας Β , ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος Ι και πολλοί άλλοι επίσημοι .
 
Ιδιαίτερη αξία έχει η παρουσία του κόσμου που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων αθλητών και ιδιαιτέρως των αθλητών -τριων της Ακαδημίας του συλλόγου μας την απονομή των μεταλλίων έκανε η Πηγή Δεβετζή .

 
 
Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που ήταν : ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , SUPER MARKET ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΥ , CAFE BAR SOCIAL , HOTEL ΕΝΕΤΙΚΟ RESORT ΠΑΡΓΑ, ΤΑΒΕΡΝΑ SEAS , ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΕΠΑΝΟ , ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΛΕΚΟΣ ΗΓ/ΤΣΑ, HOTEL JOLLY καθώς επίσης τον χορηγό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ τα νερά ΖΑΓΟΡΙ .
 
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ για την πολύτιμη συνεισφορά τους καθώς επίσης όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και συνεισέφεραν για την άψογη διοργάνωση για την διοργάνωση των αγώνων καθώς επίσης τους συλλόγους που συμμετείχαν στα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ
Με μεγάλη επιτυχία τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Με μεγάλη επιτυχία τα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.