Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας που δείχνει ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, διαγωνισμός 45.120,90€ για αποκομιδή και μεταφορά

Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας που δείχνει ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, διαγωνισμός 45.120,90€ για αποκομιδή και μεταφορά
 
 
Τρέχει, μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ράδιο Ηγουμενίτσα, που δείχνει με βίντεο ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, η Δημοτική Αρχή και προκηρύσσει διαγωνισμό ύψους 45.120,90€ για την αποκομιδή και την μεταφορά εκτιμούμενου συνολικού βάρους 1.210 τόνων αποβλήτων συσκευασίας.
 
Βέβαια στην διακήρυξη του διαγωνισμού, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, παραλείπει να αναφέρει που θα λειτουργήσει ο ΝΟΜΙΜΟΣ Σταθμός Μεταφόρτωσης των Ανακυκλώσιμων (ΣΜΑ), καθώς και την χρονική διάρκεια της σύμβασης.
 
 
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘ. 9/2015
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, για την ανάθεση της εργασίας «Μεταφορά Αποβλήτων Συσκευασίας Δήμου Ηγουμενίτσας» σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.».

Συγκεκριμένα η εργασία αφορά στην αποκομιδή και μεταφορά εκτιμούμενου συνολικού βάρους 1.210 τόνων αποβλήτων συσκευασίας (ανακυκλώσιμων υλικών) από θέση (εντός των ορίων του Δήμου) που θα υποδειχθεί από την αρμόδια υπηρεσία στο ΚΔΑΥ Ιωαννίνων, καθώς επίσης και τη μεταφορά και διάθεση τυχόν υπολειμμάτων που θα προκύψουν από τη διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών, στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.

Η Συνολική Προϋπολογισθείσα ενδεικτική δαπάνη είναι 45.120,90€ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100, στις 11 Ιουνίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα11:00π.μ

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί ενώσεις ή κοινοπραξίες αυτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, που ασκούν το ιδιαίτερο επάγγελμα (Διαχείριση Απορριμμάτων) και διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και τη σχετική εμπειρία για την εκτέλεση της εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τις προσφορές τους πρέπει να καταθέσουν Εγγύηση συμμετοχής ύψους 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς το ΦΠΑ, ήτοι ποσού 799,00€.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων του διαγωνισμού και να παραλαμβάνουν τη διακήρυξη αυτού από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Ηγουμενίτσας. Η διακήρυξη θα αναρτηθεί και στο Δικτυακό τόπο του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr/Διαγωνισμοί-Προμήθειες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2665 361 212 (Κώτσια Ιφιγένεια, Γραφείο Προμηθειών).

Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Λώλος
Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας που δείχνει ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, διαγωνισμός 45.120,90€ για αποκομιδή και μεταφορά Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας που δείχνει ότι δεν λειτουργεί η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας, διαγωνισμός 45.120,90€ για αποκομιδή και μεταφορά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.