Δυστυχώς για άλλη μία φορά είχαμε δίκιο Άφαντοι οι ναυαγοσώστες από τις παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας

Δυστυχώς για άλλη μία φορά είχαμε δίκιο
Άφαντοι οι ναυαγοσώστες από τις παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας


Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, για άλλη μία φορά, για την προχειρότητα με την οποία λειτουργεί ο Δήμος Ηγουμενίτσας και οι "υπεύθυνοι" Αντιδήμαρχοι.

Είχαμε γράψει στις 22 Μαΐου για την καθυστέρηση της προκήρυξης του διαγωνισμού πρόσληψης οκτώ ναυαγοσωστών για τις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας, που χρειάστηκε στο παρα πέντε, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να εγκριθούν.

Για την ακρίβεια είχαμε γράψει πως "αργά πήραν χαμπάρι στον Δήμο Ηγουμενίτσας πως ... και φέτος, από 1η Ιουνίου, θα έχουμε Καλοκαίρι". (Δείτε ΕΔΩ)

Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μήτσης μας είχε εγκαλέσει για το παραπάνω δημοσίευμα, διαβεβαιώνοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους, πως από την 1η Ιουνίου (όπως υποχρεώνει ο νόμος) θα έχουν τοποθετηθεί οι ναυαγοσώστες.

Έρχεται όμως σαν διάψευση, το φωτογραφικό ντοκουμέντο που μας έστειλε αναγνώστης, από τη παραλία Μέγα Άμμος στα Σύβοτα, με τον ναυαγοσωστικό πύργο να ... αγναντεύει μόνος του τους λουόμενους, αλλά και η δημοσίευση (μόνο στο site του Δήμου) για την παράταση του διαγωνισμού, μέχρι σήμερα 3 Ιουνίου.

Στο δημοσίευμά μας στις 22 Μαΐου είχαμε εκφράσει και τον προβληματισμό μας, μήπως η καθυστέρηση ήταν σκόπιμη, ώστε να δικαιολογήσει ο Δήμος το κατ' επείγον και να προχωρήσει σε απ' ευθείας ανάθεση για την κατασκευή των ναυαγοσωστικών πύργων αλλά και την αγορά του εξοπλισμού των ναυαγοσωστών.
Δυστυχώς και σε αυτό επιβεβαιωθήκαμε, αφού ο Δήμος Ηγουμενίτσας προχώρησε σε 4 απ' ευθείας αναθέσεις συνολικού κόστους 5.047,07€. (Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ & ΕΔΩ)

Χαλάλι οι απ' ευθείας αναθέσεις αλλά να κάνουν και να κάνουμε τον σταυρό μας, μην υπάρξει κάποιο ατύχημα, που θα οδηγήσει στον πνιγμό λουόμενου, ειδικά αυτές τις ημέρες που οι παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας θα κατακλυστούν από χιλιάδες επισκέπτες, λόγω της παγκόσμιας συγκέντρωσης των μηχανών Harley. 
Δυστυχώς για άλλη μία φορά είχαμε δίκιο Άφαντοι οι ναυαγοσώστες από τις παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας Δυστυχώς για άλλη μία φορά είχαμε δίκιο  Άφαντοι οι ναυαγοσώστες από τις παραλίες του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.