Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωση σήμερα στις 8.30μμ στην Πλατεία Δημαρχείου

Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωση σήμερα στις 8.30μμ στην Πλατεία Δημαρχείου


ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ - ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΕ!
 
Η επίθεση του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού εξακολουθεί να είναι εδώ! Το ίδιο «άγρια», το ίδιο «αποκρουστική»!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνησή του συμφώνησε και υπογράψει το νέο μνημόνιο με τους ιμπεριαλιστές, τις νέες αλυσίδες για τους εργαζόμενους και το λαό μας, το παραπέρα ξεπούλημα του πλούτου της χώρας μας. Καθ’ υπαγόρευση των ιμπεριαλιστών, επικυρίαρχων της χώρας και σε πλήρη συμφωνία και στήριξη από όλα τα ξενόδουλα κόμματα του τόπου μας.

Πρόκειται για το αποκορύφωμα μιας τυχοδιωκτικής πολιτικής και των αυταπατών που καλλιεργούσε στις λαϊκές συνειδήσεις, ότι υπάρχει δυνατότητα μιας δήθεν φιλολαϊκής πολιτικής και μιας δήθεν άλλης πορείας στα πλαίσια της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Και όταν εργαζόμενοι και λαός συνέχιζαν και επιμέναν να αναζητούν και να προβάλλουν τα δικά τους «όχι» και τα δικά τους «θέλω» για τη δουλειά και τη ζωή, για την προοπτική και το μέλλον ολόκληρης της κοινωνίας, τότε ιμπεριαλιστές και ντόπιοι υποταχτικοί τους επέβαλλαν κλίμα τρομοκρατίας με χίλιους τρόπους και από χίλιες μεριές.

Σ’ αυτό το πλαίσιο και σ’ αυτό το κλίμα η «αξιοπρέπεια και η περηφάνια» της κυβέρνησης γίνεται υποταγή και ξενοδουλεία, τα «ΟΧΙ» μετατρέπονται σε «ΝΑΙ» και στο «όλοι μαζί», για να καθίσουν αμέσως στο ίδιο τραπέζι όλοι μαζί «δοσίλογοι και πατριώτες», για να ψηφίσουν και να εφαρμόσουν το τρίτο μνημόνιο εξαθλίωσης του λαού μας και ξεπουλήματος της χώρας μας.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΧΗ

Μπροστά στη νέα λεηλασία των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών του, ο λαός μας μπορεί και πρέπει να ορθώσει το πραγματικό «ΟΧΙ» των μαζικών και αποφασιστικών του αγώνων.

Στους δρόμους! Στις πλατείες! Στις διαδηλώσεις και στις απεργίες! Στην οργάνωση της αντίστασής του! Να γίνει η ΑΠΕΡΓΙΑ την Τετάρτη εφαλτήριο νέο κύκλου παρατεταμένων ανυποχώρητων αγώνων. Ο μοναδικός δρόμος για το λαό μας, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, δεν είναι αυτός της «αναμονής», αλλά της ανειρήνευτης και μαζικής πάλης, της συγκρότησης της αντίστασης και της διεκδίκησης των δικαιωμάτων του, της αναμέτρησης με το σύστημα της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης και την ασταμάτητη επίθεσή του.

· ΚΑΤΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ!
· ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
· ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΕΕ -ΔΝΤ
· ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΔΝΤ!
· ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!
Τετάρτη 8.30μμ στην Πλατεία Δημαρχείου
Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωση σήμερα στις 8.30μμ στην Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωση σήμερα στις 8.30μμ στην Πλατεία Δημαρχείου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.