ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Για να μην πνίξουν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα Για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
  • Για να μην πνίξουν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα
  • Για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας


Τέσσερις δεκαετίες μετά το ιστορικό Δημοψήφισμα της Δημοκρατίας (1975) ο λαός μας καλείται μέσα σε ένα κλίμα γενικευμένης τρομοκρατίας που αγγίζει τα όρια του ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ, να αποφασίσει για το μέλλον του. 
Να αποκρούσει ο ίδιος, με την ψήφο του τους εκβιασμούς και να αποτινάξει με το «ΟΧΙ» του το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΖΥΓΟ. 
Να ψηφίσει και να παλέψει για την αξιοπρέπεια και το μέλλον του. Και να υπερασπισθεί την μόνη Κυβέρνηση που τον εμπιστεύθηκε και του παρέδωσε την εξουσία που του ανήκει.

Η κυβέρνηση δεν επέλεξε το κλείσιμο των τραπεζών, ούτε τη σύγκρουση. 
Η κυβέρνηση έδειξε για πέντε μήνες μεγάλη ανοχή και έκανε διαρκώς επώδυνες υποχωρήσεις από τις προγραμματικές της θέσεις, προκειμένου να υπάρξει μια κάποια συμφωνία με τους δανειστές. 
Οι «εταίροι» δεν ήθελαν συμβιβασμό. 
Ήθελαν να καταλύσουν τη Δημοκρατία, να ταπεινώσουν την αξιοπρέπεια του λαού και να περιφέρουν θριαμβευτικά το «πτώμα» του στην Ευρώπη προς γνώση και παραδειγματισμό. 
Η Ελληνική Κυβέρνηση είχε αρκετή αξιοπρέπεια να μην το δεχτεί. 
Η Ελληνική κοινωνία, ο καθένας από εμάς, καλείται τώρα να κάνει το ίδιο.


Έξι χρόνια «η Ελλάδα στο γύψο» των μνημονίων είναι αρκετά. Εμείς, οι πολίτες της Θεσπρωτίας, λέμε ως εδώ! Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου:

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Για να μην πνίξουν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα Για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Για να μην πνίξουν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα Για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.