ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Δημοσιογραφικό καθήκον μας είναι να προλάβουμε τυχόν απόπειρα διάχυσης αμφιβολιών και υποψιών, για ΣΚΑΝΔΑΛΑ διαχρονικά, στο Δήμο της Ηγουμενίτσας, ασχέτως αλήθειας ή μη.

Για τον λόγο αυτό, απευθυνόμενοι στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και προσωπικά στον Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο, θεωρούμε χρήσιμο, απαραίτητο και επιβεβλημένο, να ζητήσουμε να δώσουν στη δημοσιότητα τα παρακάτω στοιχεί:

- Σε ποιες πολεοδομικές ενότητες, προέβη η Δημοτική Αρχή σε απαλλοτριώσεις ακινήτων, σε βάρος ποίων ιδιοκτητών και ποιο ήταν το αποτέλεσμα, την τελευταία δεκαετία.

- Σε ποιες περιπτώσεις εκδόθηκαν δικαστικές αποφάσεις καθορισμού τιμής, με τις οποίες οι ιδιοκτήτες προσέφυγαν στα Ελληνικά Δικαστήρια.

- Σε ποιες περιπτώσεις και ποιοι απ’ αυτούς δικαιώθηκαν.

- Σε ποιες περιπτώσεις η Δημοτική Αρχή δεν εξάντλησε το δικαίωμα προσφυγής στα ανώτατα Δικαστήρια και με ποια επιχειρήματα.

- Σε ποιους δικαιωθέντες ιδιοκτήτες η Δημοτική Αρχή κατέβαλε τις επιδικούμενες αποζημιώσεις ή έχει αναγνωρίσει νόμιμα τα χρέη της.

Τα παραπάνω στοιχεία δεν υπόκεινται σε απαγόρευση μη δημοσιοποίησης, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η δημοσίευσή τους είναι δικαίωμα των πολιτών, αφού σε κάθε δημαρχιακή δαπάνη, συμμετέχει με εισφορές, τέλη, φόρος κ.λ.π. και άρα έχουν νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία αυτά.

Περιμένουμε.
ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.