Επικίνδυνοι ελιγμοί από Jet ski δίπλα σε λουόμενους στο καραβοστάσι (+ΦΩΤΟ)

Επικίνδυνοι ελιγμοί από Jet ski δίπλα σε λουόμενους στο καραβοστάσι (+ΦΩΤΟ)


Το περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στην παραλία καραβοστάσι της πέρδικας. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του e-igoumenitsa, ένα Jet ski με δυο επιβαίνοντες έκανε επικινδύνους ελιγμούς ανάμεσα και δίπλα σε λουόμενους όταν κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από την νομοθεσία.

Περάν του ότι στην περιοχή δεν υπάρχει καμία σήμανση με σημαδούρες για το ποσό κοντά μπορεί να φτάσει σε περιοχή λουόμενων ένα σκάφος/jet ski , το περιστατικό συνέβη μπροστά στα ματιά του ναυαγοσώστη της περιοχής ο όποιος από πληροφορίες που μας έδωσε ο αναγνώστης όχι μόνο δεν έκανε τον κόπο να καλέσει το λιμεναρχείο αλλά ούτε καν μπήκε στον κόπο να κάνει κάποια παρατήρηση.

Καταλαβαίνουμε ότι το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας δεν μπορεί να είναι πανταχού παρών , αλλά ένας έλεγχος στους ναυαγοσώστες και γενικά στην περιοχή μια στο τόσο μπορεί να γίνεται.
Επικίνδυνοι ελιγμοί από Jet ski δίπλα σε λουόμενους στο καραβοστάσι (+ΦΩΤΟ) Επικίνδυνοι ελιγμοί από Jet ski δίπλα σε λουόμενους στο καραβοστάσι (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.