Ο Δήμος Ηγουμενίτσας πετάει στο δρόμο 12 οικογένειες από τις εργατικές κατοικίες

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας πετάει στο δρόμο 12 οικογένειες από τις εργατικές κατοικίες


Μεσούσης της κρίσης, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, με εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, αποφασίζει να πετάξει στο δρόμο, 12 οικογένειες, στις οποίες είχε νοικιάσει διαμερίσματα στις εργατικές κατοικίες, ενώ παράλληλα θα εισπράξει και τις εγγυητικές επιστολές που είχαν καταθέσει.

Καταλαβαίνουμε πως οι ενοικιαστές χρωστάνε χρήματα και πως ο χρόνος σύμβασής τους έχει λήξει, αλλά ο Δήμος Ηγουμενίτσας, αναλογιζόμενος την οικονομική πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας τα τελευταία 5 χρόνια, θα μπορούσε να βρει κάποια άλλη λύση.

Για παράδειγμα, μια λύση θα μπορούσε να είναι, αυτό που έκανε με μεγαλοφειλέτες επιχειρηματίες.
Να δώσει δηλαδή την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους 12 οικογενειάρχες, να κάνουν κάποια ρύθμιση, εαν όχι σε 100 δόσεις, σε 48, 36, 24 ή ακόμα και σε 12 μηνιαίες.

Ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, πέρα από τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου, είναι πρωτίστως η εξασφάλιση της ανθρώπινης διαβίωσης και ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου.

Ελπίζουμε οι άρχοντές μας να το σκεφτούν και να μην κλείσουν τα σπίτια 12 οικογενειών.

Δείτε ολόκληρη την εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου προς το Δημοτικό Συμβούλιο:







Ο Δήμος Ηγουμενίτσας πετάει στο δρόμο 12 οικογένειες από τις εργατικές κατοικίες Ο Δήμος Ηγουμενίτσας πετάει στο δρόμο 12 οικογένειες από τις εργατικές κατοικίες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.