Πρώτη φιλική νίκη ο Θεσπρωτός φέτος με 4-0 τον ΠΑΣ Αχέρων

Πρώτη φιλική νίκη ο Θεσπρωτός φέτος με 4-0 τον ΠΑΣ Αχέρων
 
Σε φιλικό παιχνίδι στο Καναλάκι, ο Θεσπρωτός επικράτησε του ΠΑΣ Αχέρων με 4-0, με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.
 

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο Θεσπρωτός στο σημερινό ματς, απέναντι σε έναν ελλιπέστατο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου που αγωνίστηκε χωρίς τους Παππά Δ., Βασιλείου, Θεοδωράκη, Ντέτσικα και Μπάκα, και με την ομάδα του Γιώργου Λαδιά να δείχνει αξιοσημείωτη ομοιογένεια και σαφώς έτοιμη ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.
 

Τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Λαδιά πέτυχαν οι Μώκος, Στεφανίδης, Μάρκος με αυτογκόλ, και ο υπό δοκιμή Μπαστάνης.

Διαιτητής ο Μιχάλης Ρίππης με βοηθούς τους Σίσκα και Καούρη.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Πάνος, Κουμπής, Λαγός, Μυρτάϊ, Σιώρος, Κωνσταντίνου Β., Τσεβίτ, Λουκούμης, Κωνσταντίνου Ε., Τσομπάϊ.

Έπαιξαν και οι: Μάρκος, Τζίμας Ι., Πάντος Παππάς, και Φουντόγλου.

Θεσπρωτός (Γιώργος Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Μητσέλος Α., Σουκρηόγλου, Τζερεμές, Καρύδης, Μήτσης, Μπίκας, Σαλταπίδας, Στεφανίδης, Πανταζής, Μώκος.

Έπαιξαν και οι: Βένος, Θεοδώρου, Λεοντίου, Σέζερ, Ντούνης, Τρακάκης, Πασχάλης, Αναστασίου Μητσέλος Σ., και ο υπό δοκιμή Μπαστάνης.
Πρώτη φιλική νίκη ο Θεσπρωτός φέτος με 4-0 τον ΠΑΣ Αχέρων Πρώτη φιλική νίκη ο Θεσπρωτός φέτος με 4-0 τον ΠΑΣ Αχέρων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.