Ηγουμενίτσα: Ό,τι γουστάρει κάνει ο εργολάβος στην 49 Μαρτύρων

Ηγουμενίτσα: Ό,τι γουστάρει κάνει ο εργολάβος στην 49 Μαρτύρων


Σε προσωπικό τσιφλίκι του, έχει μετατρέψει την περιοχή, ο εργολάβος που έχει αναλάβει την ανάπλαση της οδού 49 Μαρτύρων στο Λαδοχώρι της Ηγουμενίτσας.

Δεν φτάνει που το έργο έχει καθυστερήσει και εξελίσσεται με ταχύτητα χελώνας, δεν φτάνει που έχει πνίξει στη σκόνη τους κατοίκους, αλλά και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα στην περιοχή.


Σήμερα το μεσημέρι, αποφάσισε να κόψει ένας αιωνόβιο πλάτανο γιατί τον εμπόδιζε.

Και καλά έκοψε το δέντρο που βρισκόταν στην είσοδο επιχείρησης με αγροτικά μηχανήματα.

Δεν μπήκε στο κόπο ούτε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη, ούτε να απομακρύνει τον κορμό του δέντρου από τον χώρο του καταστήματος.


Ο άτυχος ιδιοκτήτης έκλεισε την επιχείρησή του για το μεσημέρι και όταν πήγε το απόγευμα να το ανοίξει, αντίκρισε την εικόνα του πεσμένου δέντρου να έχει κλείσει την είσοδο του καταστήματος, εγκλωβίζοντας και το επαγγελματικό του αμάξι και ένα μηχανάκι, με αποτέλεσμα να του στερήσει την όποια προσπάθεια για μεροκάματο.

 

Στην τελική καλά κάνει ο εργολάβος αφού του περνάει.
Κανένας από τον Δήμο Ηγουμενίτσας δεν ελέγχει τι κάνει και εάν τηρεί τα χρονοδιαγράμματα.
Να τους χαιρόμαστε και πάλι.
Ηγουμενίτσα: Ό,τι γουστάρει κάνει ο εργολάβος στην 49 Μαρτύρων Ηγουμενίτσα: Ό,τι γουστάρει κάνει ο εργολάβος στην 49 Μαρτύρων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.