Με απόλυτη επιτυχία, το 6ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Φωτικαίων Γαία» απο τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ)

Με απόλυτη επιτυχία, το 6ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Φωτικαίων Γαία» απο τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ)


 
Mε απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Παραμυθιά, το 6ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Φωτικαίων Γαία» του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς.

Το παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας αντίστοιχα, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Στην εκδήλωση μας παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς χορευτικά συγκροτήματα από την Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, τις Λίμνες Αργολίδας, το Ζερβοχώρι Παραμυθιάς και δύο τμήματα του Φιλοπροόδου Ομίλου Παραμυθιάς.

Στα αξιοσημείωτα, η πρώτη φορά που το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε μέσα στη πόλη της Παραμυθιάς, κάτι που ελπίζουμε να είναι μόνιμο. 
Δείτε στο βίντεο της paramythia-online.gr που ακολουθεί, ολόκληρο το 6ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Φωτικαίων Γαία» του ΦΟΠ:
 
Με απόλυτη επιτυχία, το 6ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Φωτικαίων Γαία» απο τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Με απόλυτη επιτυχία, το 6ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Φωτικαίων Γαία» απο τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.