Ηγουμενίτσα: Οι προσευχές έπιασαν, καθαρίζουν κάδους και πλατείες

Ηγουμενίτσα: Οι προσευχές έπιασαν, καθαρίζουν κάδους και πλατείες


Τελικά οι προσευχές όλων μας, αλλά και η ανάγκη να βγουν να ζητήσουν ψήφο για τη Νέα Δημοκρατία, έκαναν τον Δήμο Ηγουμενίτσας, έστω και στο τέλος του καλοκαιριού, να καθαρίσει τις πλατείες και τους κάδους, ή ορθότερα το οδόστρωμα κάτω από τους κάδους.

Από το πρωί της Παρασκευής, ξεκινώντας από τη πλατεία Δημαρχείου, υπάλληλοι του Δήμου πλένουν και τους δρόμους κάτω και δίπλα από τους κάδους. 

Ελπίζουμε να κάνουν τον κόπο και να πλύνουν και τους ίδιους τους κάδους.

Άλλωστε ο Δήμος διαθέτει και ειδικό μηχάνημα που πλένει τους κάδους.

Στο καθαρισμό δεν συνδράμει, όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας.

Το πυροσβεστικό όχημα που είδατε στις φωτογραφίες, είναι το όχημα που είχε κάνει δωρεά ο Δήμος του Velbert της Γερμανίας, επί δημαρχίας Κάτσινου και το οποίο αντί να παραχωρηθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα ή να ενταχθεί στη πολιτική προστασία του νομού, το έχουν και κάθεται στο Μαργαρίτι και το χρησιμοποιούν ως πλυστικό μηχάνημα.

Πολλοί συμπολίτες, με τους οποίους συνομιλήσαμε σήμερα, εύστοχα τόνισαν, πως θα πρέπει να ευχόμαστε να έχουμε εκλογές κάθε 3 μήνες, έτσι ώστε η Δημοτική Αρχή να πράττει τα αυτονόητα.
Ηγουμενίτσα: Οι προσευχές έπιασαν, καθαρίζουν κάδους και πλατείες Ηγουμενίτσα: Οι προσευχές έπιασαν, καθαρίζουν κάδους και πλατείες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.