Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015, 10:00-16:00 , ο Δήμος Ηγουμενίτσας διοργάνωσε, στην Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας, ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις για την ανακύκλωση παλιών ηλεκτρικών συσκευών (Δείτε ΕΔΩ), στα πλαίσια του έργου LIFE INFOCYCLE.

Κάλεσε μάλιστα του πολίτες, να παραδώσουν για ανακύκλωση παλιές ηλεκτρικές συσκευές.

Πολλοί ήταν οι συμπολίτες που μετέφεραν τις συσκευές τους, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γιατί και πώς να διαχειρίζονται με ορθό περιβαλλοντικά τρόπο τις παλιές συσκευές τους και να γνωρίσουν από κοντά πώς γίνεται η επεξεργασία των αποβλήτων ηλεκτρικών συσκευών.

Αυτό όμως που κάλεσε τους πολίτες να πράξουν, δεν το έκανε ο ίδιος ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

 

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία, στην είσοδο του ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας, υπάρχουν δεκάδες οθόνες και άλλα περιφερειακά ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ δεκάδες ακόμα υπάρχουν στο κτήριο του παλιού Δημαρχείου.

Δεν μπήκαν στον κόπο να δώσουν πρώτοι το καλό παράδειγμα, μεταφέροντας μερικά μέτρα, μέχρι τη πλατεία δημαρχείου, όλες αυτές τις συσκευές.

Δάσκαλε που δίδασκες  και νόμο δεν εκράτεις, λέει πολύ σωστά ο θυμόσοφος λαός, και στη περίπτωση του Δήμου Ηγουμενίτσας, κολλάει γάντι.
Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Δήμος Ηγουμενίτσας Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.