Επιτέλους επιβάλει το νόμο ο Δήμος Ηγουμενίτσας για τα τραπεζοκαθίσματα Συνελήφθη ιδιοκτήτρια και σφραγίστηκε το μαγαζί στον πεζόδρομο

Επιτέλους επιβάλει το νόμο ο Δήμος Ηγουμενίτσας για τα τραπεζοκαθίσματα
Συνελήφθη ιδιοκτήτρια και σφραγίστηκε το μαγαζί στον πεζόδρομο


Έστω και αργά, ο Δήμος Ηγουμενίτσας ξεκίνησε να επιβάλει το νόμο, αναφορικά με την αυθέρετη καταπάτηση κοινόχρηστου χώρου από τα τραπεζοκαθίσματα.

Εχτές το μεσημέρι, συνεργείο του Δήμου, μαζί με άντρες της Αστυνομίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα εστίασης στον κάθετο πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας, το οποίο συστηματικά καταπατούσε κοινόχρηστο χώρο.

Αφού βεβαιώθηκε για πολλοστή φορά η παρανομία, στο σημείο έφτασε φορτηγό του Δήμου για να κατασχέσει τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα.

Στην εικόνα των συνεργείων και αφού συνειδητοποίησαν οι ιδιοκτήτες την επικείμενη κατάσχεση, αντέδρασαν με ύβρεις κατά τον υπαλλήλων του Δήμου και της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ο δήμος Ηγουμενίτσας τελικά πραγματοποίησε την κατάσχεση ενώ προχώρησε και στη σφράγιση του καταστήματος.

Ελπίζουμε ο Δήμος Ηγουμενίτσας να τηρήσει ισότιμα τη σκληρή αλλά δικαιολογημένη απόφασή του, όχι μόνο στη πόλη της Ηγουμενίτσας, αλλά σε όλο το Δήμου που ισχύει ο νέος κανονισμός λειτουργίας τραπεζοκαθισμάτων, ακόμα και όταν παραβάτης είναι ο Αντιδήμαρχός του.
Επιτέλους επιβάλει το νόμο ο Δήμος Ηγουμενίτσας για τα τραπεζοκαθίσματα Συνελήφθη ιδιοκτήτρια και σφραγίστηκε το μαγαζί στον πεζόδρομο Επιτέλους επιβάλει το νόμο ο Δήμος Ηγουμενίτσας για τα τραπεζοκαθίσματα  Συνελήφθη ιδιοκτήτρια και σφραγίστηκε το μαγαζί στον πεζόδρομο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.