Διαγωνισμός για την προμήθεια 1 φωτοαντιγραφικού, 5 τηλεφωνικών συσκευών και 1 ασπρόμαυρου Laserεκτυπωτή δικτύου για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας

Διαγωνισμός για την προμήθεια 1 φωτοαντιγραφικού, 5 τηλεφωνικών συσκευών και 1 ασπρόμαυρου Laserεκτυπωτή δικτύου για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας


Στο πλαίσιο της επιλογής αναδόχου για τη συγκεκριμένη προμήθεια και λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις:
Τις διατάξεις του άρθρου 4 & 23 του ΕΚΠΟΤΑ .
Τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν. 3463 / 2006, ( Δ.Κ.Κ.)
Στον προϋπολογισμό του έτους 2015 και συγκεκριμένα στον ΚΑ:10.7134.001 υπάρχει η αναγκαία πίστωση.

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να υποβάλουν προσφορά για τα είδη όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και οι ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά και ασχολούνται συστηματικά με την προμήθεια των συγκεκριμένων ειδών της παρούσας πρόσκλησης.

ΥΨΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

Το προϋπολογιζόμενο ύψος της δαπάνης είναι 1.279,20 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ , το οποίο αποτελεί και το ανώτατο όριο στην προσφορά του αναδόχου.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ : 10.7134.001 του προϋπολογισμού έτους 2015.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι προσφορές υποβάλλονται σφραγισμένες ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς μέχρι την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, στο πρωτόκολλο του Δήμου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100, 2ος όροφος).

Αποδεκτές γίνονται μόνον όσες προσφορές κατατεθούν έως και την ανωτέρω ημέρα και ώρα.

Κριτήριο κατακύρωσης είναι η συνολικά χαμηλότερη τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με τους όρους της πρόσκλησης παρέχονται από το Τμήμα Μηχανοργάνωσης του Δήμου Ηγουμενίτσας (Αθανάσιος Γκάγκαλης - τηλ. 2665 361 104) .

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο κείμενο της παρούσας πρόσκλησης και εκτύπωσης αυτού στην ιστοσελίδα του Δήμου www.igoumenitsa.grκαι συγκεκριμένα στη θέση Διαγωνισμοί-Προμήθειες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
 
Διαγωνισμός για την προμήθεια 1 φωτοαντιγραφικού, 5 τηλεφωνικών συσκευών και 1 ασπρόμαυρου Laserεκτυπωτή δικτύου για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας Διαγωνισμός για την προμήθεια 1 φωτοαντιγραφικού, 5 τηλεφωνικών συσκευών και 1 ασπρόμαυρου Laserεκτυπωτή δικτύου για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.