Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Την Παρασκευή 11 Σεπεμβρίου η επίσημη έναρξη της νέας αθλητικής-προπονητικής περιόδου

Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Την Παρασκευή 11 Σεπεμβρίου η επίσημη έναρξη της νέας αθλητικής-προπονητικής περιόδου


Την Παρασκευή 11 Σεπεμβρίου και ώρα 3 μ.μ θα γίνει η επίσημη έναρξη της νέας αθλητικής-προπονητικής περιόδου 2015-16 για το τμήμα στίβου του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ για παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω ( Δ Δημοτικού) . 
 
Ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας θα γίνεται η διαδικασία των εγγραφών και παροχής πληροφοριών για την λειτουργία των τμημάτων (ώρες και ημέρες) .
 
Για το τμήμα της Ακαδημίας (ηλικίας 5 έως 8 ετών ) το πρόγραμμα για τις ώρες προπονήσεων για το μήνα Σεπτέμβριο είναι το εξής :
  • ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 5 μ.μ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 5μ.μ
  • ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 5μ.μ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 5μ.μ 
 
Οι προπονήσεις για το μήνα Σεπτέμβριο για το τμήμα της Ακαδημίας είναι δωρεάν και μπορούν όλα τα παιδιά αυτής της ηλικιακής κατηγορίας να συμμετέχουν ελεύθερα για να γνωρίσουν τα αθλήματα του Στίβου .
Επίσης κατά την φετινή περίοδο θα λειτουργήσει τμήμα για την προετοιμασία για ΤΕΦΑΑ , στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές
Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Την Παρασκευή 11 Σεπεμβρίου η επίσημη έναρξη της νέας αθλητικής-προπονητικής περιόδου Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Την Παρασκευή 11 Σεπεμβρίου η επίσημη έναρξη της νέας αθλητικής-προπονητικής περιόδου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.