Ελεύθεροι ο Πακιστανός και ο αδελφός της 21χρονης, που βιάστηκε

Ελεύθεροι ο Πακιστανός και ο αδελφός της 21χρονης, που βιάστηκε


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον Εισαγγελέα, αφέθηκαν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό 21χρονης στην Άρτα, με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα ο ένας είναι ο αδελφός της, ο οποίος παρότρυνε και βοήθησε τον Πακιστανό να βιάσει την κοπέλα προκειμένου να εισπράξει το ποσό των ογδόντα ευρώ!

Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η παρουσία στο αστυνομικό τμήμα ανά δεκαπενθήμερο!!!

Ο νεαρός που έφτασε στο σημείο αυτό, είναι γνωστός στην Άρτα και συχνά πρωταγωνιστεί σε επεισόδια στην πόλη.

Πριν την καταγγελία της αδελφής του για τον βιασμό, είχε αποπειραθεί να επιτεθεί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, τους επιτέθηκε με σφοδρότητα.

Είχε συλληφθεί επίσης, μετά από φωτιά που είχε βάλει σε ένα από κτίρια της παλιάς ψαραγοράς, αλλά και μετά από επίθεση σε γυναίκα σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Στην Άρτα μιλούν για ένα άτομο με άκρως επιθετική συμπεριφορά, όπου συνήθως βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ. Δύο χρόνια τώρα και καμία υπηρεσία δεν έχει ενδιαφερθεί ενώ κάθε φορά που συλλαμβάνεται, αφήνεται ελεύθερος.
Ελεύθεροι ο Πακιστανός και ο αδελφός της 21χρονης, που βιάστηκε  Ελεύθεροι ο Πακιστανός και ο αδελφός της 21χρονης, που βιάστηκε Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.