Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές τροχοφόρων, συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές τροχοφόρων, συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός


Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πέντε περιπτώσεων κλοπών τροχοφόρων που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων.

Για τις κλοπές συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (24-09-2015) στα Ιωάννινα το απόγευμα, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων.

Ειδικότερα, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι ο 35χρονος, κατά το τελευταίο εξάμηνο, διέπραξε τρεις κλοπές αυτοκινήτων και δύο κλοπές μοτοποδηλάτων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν τρία από τα παραπάνω οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές τροχοφόρων, συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές τροχοφόρων, συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.