Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός για λαθρομεταφορά και επίθεση με το ΙΧ σε αστυνομικούς

Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός για λαθρομεταφορά και επίθεση με το ΙΧ σε αστυνομικούς


Συνελήφθη, χθες (24-09-2015) το μεσημέρι στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μεταφορά παράνομων μεταναστών, πλαστογραφία και αντίσταση.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε και στην προσπάθειά του να διαφύγει με αυτό, κινήθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση προς το μέρος των πεζών αστυνομικών, πλην όμως το όχημα προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας δύο ομοεθνείς του, έναν 47χρονο άνδρα και μία 59χρονη γυναίκα, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την αστυνομική προανάκριση και τον έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών προέκυψαν τα ακόλουθα:

· Σε βάρος του 37χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης δέκα ετών και εννιά μηνών, για κλοπή, διακίνηση λαθρομεταναστών, σωματικές βλάβες και παραβάσεις του ΚΟΚ.

· Ο 37χρονος δράστης κατείχε και επέδειξε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, πλαστό ελληνικό δελτίο ταυτότητας και πλαστή ελληνική άδεια οδήγησης, τα οποία κατασχέθηκαν.

· Σε βάρος του 47χρονου λαθρομετανάστη, εκκρεμούσαν δύο μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

· Στην κατοχή της 59χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά χάρτινες συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (3.472) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός για λαθρομεταφορά και επίθεση με το ΙΧ σε αστυνομικούς Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός για λαθρομεταφορά και επίθεση με το ΙΧ σε αστυνομικούς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.