Εγκαταλειμμένα και τα 3 συντριβάνια της Ηγουμενίτσας

Εγκαταλειμμένα και τα 3 συντριβάνια της Ηγουμενίτσας


Την ώρα που έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα από τους φόρους του Έλληνα πολίτη, για να κατασκευαστούν συντριβάνια που θα μπορούσαν να είναι πόλος έλξης αλλά και δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και τα 3 συντριβάνια που υπάρχουν στη πόλη της Ηγουμενίτσας είναι εγκατελειμμένα και αφημένα στη τύχη τους.

Ο λόγος για τα συντριβάνια στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας, στο παλιό τελωνείο και απέναντι από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και σε αυτή τη περίπτωση, αδυνατεί να συντηρήσει την περιουσία του και να βελτιώσει την εμφάνιση της πόλης και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.


Και πριν βιαστεί ο Δήμαρχος να μας απαντήσει (λέμε τώρα, τζάμπα τα λεφτά που παίρνει το γραφείο τύπου) πως και τα 3 συντριβάνια βρίσκονται σε περιοχή δικαιοδοσίας του ΟΛΗΓ, του λέμε πως είναι πλέον καιρός να καταλάβει, ένα χρόνο μετά την έναρξη της θητείας του, πως αυτός είναι Δήμαρχος αυτής της πόλης.

Εάν αδυνατεί οικονομικά να συντηρήσει τα συντριβάνια, ας ζητήσει χρηματοδότηση από τον ΟΛΗΓ και γιατί όχι, να την απαιτήσει.
Εγκαταλειμμένα και τα 3 συντριβάνια της Ηγουμενίτσας Εγκαταλειμμένα και τα 3 συντριβάνια της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.