Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας: 4x4=65; Δήμαρχε τόσο πια επηρεάζεσαι από τους Αντιδημάρχους σου;

Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας: 4x4=65;
Δήμαρχε τόσο πια επηρεάζεσαι από τους Αντιδημάρχους σου;



Ο εργολάβος των εργασιών της οδού 49 Μαρτύρων, εργασίες δηλαδή που δεν λένε να τελειώσουν, απαίτησε να μετακινήσει ο Δήμος το περίπτερο που είναι επί της οδού Αποστόλων Πέτρου & Παύλου, επειδή τις εμπόδιζε.
Μετακίνηση που αποφασίστηκε άμεσα, όχι σαν την περίπτωση του ανάπηρου συμπολίτη μας Βαγγέλη Παππά, που ο Δήμος Ηγουμενίτσας, την καθυστέρηση και τον ταλαιπωρεί για 5-6 χρόνια.
 
Ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου Σωτήρης Μήτσης, με έγγραφό του προς την τοπική κοινότητα Λαδοχωρίου, ενημερώνει πώς αποφάσισε τη μετακίνηση του περιπτέρου, στην οδό 49 Μαρτύρων, επί οικοπέδου 16 τετραγωνικών μέτρων και μάλιστα με δαπάνες του Δήμου.
Λεφτά υπάρχουν κύριε Δήμαρχε για εξυπηρετήσεις στους μεγαλοεργολάβους;
Έλα όμως που με δαπάνες του Δήμου και με ευθύνη του, το μετακινηθέν περίπτερο τοποθετείται σε οικόπεδο έκτασης 65 τετραγωνικών μέτρων, μεγαλύτερο από το κοινοτικό κατάστημα και μάλιστα κολλητά σε αυτό και σπάζοντας την περίφραξή του.
Άραγε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λαδοχωρίου διαφωνεί ή συμφωνεί με αυτή την εξέλιξη;
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαδοχωρίου και Λαδοχωρίτης, αντιλήφθηκε αυτή την πολεοδομική παράβαση;
Αν ναι, τί έκανε για αυτό;
Όμως την ευθύνη του Δήμου την έχει αποκλειστικά ο Δήμαρχος.
Εκτός κι αν έχουν διαφορετική εντύπωση οι Αντιδήμαρχοι. 
Η υπόθεση πιθανότατα να φτάσει, πέρα από την αποκεντρωμένη διοίκηση και τον συνήγορο του πολίτη, στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων.
Μήπως λοιπόν γνωρίζει ο Δήμαρχος τις συνέπειες μιας καταδίκης για παράβαση καθήκοντος;
Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας: 4x4=65; Δήμαρχε τόσο πια επηρεάζεσαι από τους Αντιδημάρχους σου; Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας: 4x4=65;  Δήμαρχε τόσο πια επηρεάζεσαι από τους Αντιδημάρχους σου; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.