Συνελήφθη 51χρονος Αλβανός διακινητής

Συνελήφθη 51χρονος Αλβανός διακινητής


Συνελήφθη, χθες (28-09-2015) το πρωί, στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 51χρονος Αλβανός διακινητής, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τεσσάρων παράνομων μεταναστών.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 51χρονος, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, τέσσερις ομοεθνείς του, (τρεις άνδρες, ηλικίας 45, 26 και 25 ετών καθώς και μία 25χρονη γυναίκα, η οποία συνόδευε και το ανήλικο παιδί της), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος δύο εκ των λαθρομεταναστών εκκρεμούσαν επιπρόσθετα μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 51χρονου διακινητή, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε.

Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες που επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 51χρονος Αλβανός διακινητής Συνελήφθη 51χρονος Αλβανός διακινητής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.