Ηγουμενίτσα πριν λίγο: Σε ποτάμι μετατράπηκε και πάλι ο δρόμος στο λιμάνι (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα πριν λίγο: Σε ποτάμι μετατράπηκε και πάλι ο δρόμος στο λιμάνι (+ΒΙΝΤΕΟ)


Το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα.
15 λεπτά βροχής το βράδυ της Πέμπτης, ήταν αρκετά για να μετατραπεί, για ακόμα μία φορά, σε ποτάμι, ο δρόμος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μπροστά από την πρώην αγροτική τράπεζα.

Το πρόβλημα στο σημείο είναι γνωστό, αφού το διάζωμα του λιμανιού, δεν αφήνει τα νερά να βρουν διέξοδο προς τη θάλασσα, εγκλωβίζοντάς τα στο οδόστρωμα.

Η Δημοτική Αρχή, αν και γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα, αφού κάθε χρόνο το σημείο πλημμυρίζει, δεν έχει κάνει το παραμικρό για την αντιμετώπισή του.

Ευτυχώς το ύψος του νερού σταμάτησε ακριβώς στο ύψος του πεζοδρομίου, γλιτώνοντας έτσι από το να πλημμυρίσουν τα παρακείμενα μαγαζιά.

Είναι όμως σχεδόν βέβαιο, πως εάν ο Δήμος Ηγουμενίτσας δεν αντιμετωπίσει άμεσα το πρόβλημα, με την επόμενη ισχυρή βροχόπτωση, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, θα δουν για ακόμα μία φορά την περιουσία τους να καταστρέφεται.


Ηγουμενίτσα πριν λίγο: Σε ποτάμι μετατράπηκε και πάλι ο δρόμος στο λιμάνι (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα πριν λίγο: Σε ποτάμι μετατράπηκε και πάλι ο δρόμος στο λιμάνι (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.