Μήνυμα Υποψἠφιου Βουλευτή Θεσπρωτίας με το Ποτάμι, Άγγελου Ντόρκου

Μήνυμα Υποψἠφιου Βουλευτή Θεσπρωτίας με το Ποτάμι, Άγγελου Ντόρκου


Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Στις 20 του Σεπτέμβρη, καλούμαστε να επιλέξουμε για μια ακόμη φορά μέσα στο 2015, την επόμενη κυβέρνησή μας. Και για μια ακόμη φορά έχει τεθεί ένα πλαστό δίλημμα: Κυβέρνηση ΝΔ ή Σύριζα;

Το πραγματικό δίλημμα όμως είναι εάν θέλουμε και πάλι την κομματική αναξιοκρατία ή αν θέλουμε συνεργασία για να επιλεγούν και να κυβερνήσουν οι καλύτεροι. Σε αυτό το δίλημμα τη μοναδική θετική απάντηση την δίνει το Ποτάμι.

Όποιος και να είναι πρώτος στις εκλογές της Κυριακής, αν το ΠΟΤΑΜΙ δεν είναι δυνατό, θα διαιωνιστεί η αυτοαναπαραγωγική ασθένεια της κομματικής σκοπιμότητας. Αυτή η κομματική σκοπιμότητα, που εδράζεται στην υπαρξιακή ανάγκη ατομικής προβολής επανδεδυμένης με αξιακό φορτίο, είναι ο κύριος εχθρός της χώρας. Αναγορεύει τους ανθρώπους του κόμματος υπέρτερους κι έτσι στερεί την κοινωνία από την επιλογή και το συνδυασμό, τη συνέργεια των καλυτέρων. Η στήριξη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ως στήριξη της πιο αξιοκρατικής διαχείρισης ή η στήριξη της ανάξιας κομματικής διαχείρισης των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι το πραγματικό πολιτικό δίλημμα.

Πλέον δεν μπορούμε να συζητάμε σε θεωρητικό επίπεδο για το τι είναι ικανοί ή όχι να κάνουν τα δυο μεγάλα κόμματα. Τους έχουμε ζήσει και τους δυο! Τους πληρώσαμε ακριβά και τους δυο! Η πρόσφατη εμπειρία της «πρώτης φοράς αριστερά» μας οδήγησε στο 3ο σκληρότερο μνημόνιο. Αλλά απ την άλλη πως μπορούμε να εμπιστευθούμε και πάλι αυτούς που ο λαός τους τιμώρησε σκληρά στις 25 Ιανουαρίου;

Η μόνη θετική επιλογή, είναι σήμερα το Ποτάμι. Με δυνατό το Ποτάμι βάζουμε στο τραπέζι, με τους δικούς μας όρους, το ζήτημα της κυβέρνησης της επόμενης μέρας. Δυο ισχυρά μεγάλα κόμματα και κατακερματισμένα μικρότερα δεν είναι λύση. Θα κάνουν ότι θέλουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και τα πιο μικρά κόμματα θα έχουν μικρότερη δυνατότητα παρέμβασης. Αντίθετα ένα δυνατό Ποτάμι του 10% θα ακουστεί δυνατά και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Στόχος μας είναι να κυβερνήσουν οι επαΐοντες, οι καλύτεροι της κοινωνίας μας! Και όχι - για άλλη μια φορά - οι κομματικοί στρατοί.

Το Ποτάμι από την ίδρυσή του λέει πάντα την αλήθεια. Δεν έταξε, δεν προσπάθησε να χαϊδέψει αυτιά, είχε πάντα γνώμονα το κοινό καλό όλων μας. Και ότι είπε τους τελευταίους 12 μήνες, επαληθεύτηκε πλήρως.

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι την υπέρβασή μας. Ας δυναμώσουμε την φωνή της λογικής, ας κάνουμε το Ποτάμι τον καταλύτη που θα αλλάξει τα πράγματα! Και ας επιλέξουμε για πρώτη φορά στα σοβαρά!
Μήνυμα Υποψἠφιου Βουλευτή Θεσπρωτίας με το Ποτάμι, Άγγελου Ντόρκου  Μήνυμα Υποψἠφιου Βουλευτή Θεσπρωτίας με το Ποτάμι, Άγγελου Ντόρκου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.