ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
Φίλε Αλέξη.
Δεν μου αρέσει να παρακολουθώ ταξικούς εμφύλιους πολέμους και σπαραγμούς. Θυμώνω όταν μαθαίνω ότι γιατροί, βάλουν κατά γιατρών, δικηγόροι, κατά δικηγόρων κ.λ.κ.
Πολύ δε περισσότερο,δεν μου αρέσει να βλέπω μικροεκδότες της πόλης μας να τρώγονται μεταξύ τους.
Όμως το αλαζονικό ύφος του συνάδελφού σου και πρώην υπαλλήλου σου Βαγγέλη Μάστορα, όταν δηλώνει ότι είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος στην περιοχή (να του θυμίσω ότι η Βάσω η Γκόρου, είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ) και ότι δεν αφήνει τίποτα όρθιο, σαν μάχιμος τιμητής των πάντων, δεν τον αντέχω.
Τον άκουσα σε μια συνέντευξη του Βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα, να αναφέρεται στη γνωστή υπόθεση της χρηματοδότησής του από την ΑΡΙΑΔΝΗ και να προκαλεί δικαστικές, πολιτικούς και … δαίμονες.
Επειδή δεν του απάντησε κανείς απ’ όλους εσάς, θα το κάνω εγώ:
Η ΑΡΙΑΔΝΗ, είναι μια υπηρεσία πρόληψης σε εθισμό, κυρίως νέων. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, τα οικονομικά της είναι λειψά, αφού από τους μετόχους της, λίγοι πληρώνουν. Αυτό σημαίνει ότι και ένα ΕΥΡΩ μείον, γεννά σοβαρές συνέπειες στη λειτουργία της.
Ο εκδότης – δημοσιογράφος και συγγραφέας (εγώ δεν θα τον αποκαλέσω συρραφέα), δεν δύσταξε να πάρει από το άδειο Ταμείο της ΑΡΙΑΔΝΗΣ, δέκα ολόκληρα χιλιάρικα σε ΕΥΡΩ!!!
Να δεχθώ ότι κατά κάποιο τρόπο τα «δανείστηκε» αυτά τα χρήματα, αφού υποσχέθηκε ότι τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων θα τα καταθέσει στην ΑΡΙΑΔΝΗ, σαν σύγχρονος ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ!
Αφού, λοιπόν, διαπίστωσε ότι τα «έσοδα» αυτά, αποδείχθηκαν ψίχουλα (μόλις 300€) και έτσι ζημίωσε, το Κέντρο Πρόληψης, κατά ένα τεράστιο, για τα δεδομένα, της ποσό, γιατί, σαν τίμιος ελεγκτής και αυστηρός τιμητής της Κοινωνίας μας, δεν τα επέστρεψε;
Μήπως, λοιπόν, δίκαια έχει κληθεί να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη;
Δεν γνωρίζω αν παραπέμφθηκε για κατάχρηση ή άλλο αδίκημα. Όμως, για να μην ζητήσω δίκη προθέσεων, αφού αναγνωρίσω την αγαθή του πρόθεση, να ευεργετήσει την ΑΡΙΑΔΝΗ, εκ του αποτελέσματος κρίνω, και αφού δεν επέστρεψε τα χρήματα, θα συμφωνήσω με εκείνους που μιλάνε ακόμη και για δόλο.
Θα χαρώ να αποδείξει στα Δικαστήρια το αντίθετο.
Με την ευκαιρία, λοιπόν, αυτή, επειδή κατά τον χρόνο που έγραψε (προς Θεού όχι έραψε) το βιβλίο αυτό, ήταν εν ενεργεία Δήμαρχος, οι κακές γλώσσες λένε πως χρέωσε το Δήμο, δηλαδή εμάς, τον φορολογούμενο λαό, με τα έξοδα συγγραφής (προσοχή, όχι συρραφής).
Με την εμπειρία μου, σε πληροφορώ, ότι ένα βιβλίο, για να δοθεί στο τυπογραφείο, θα πρέπει, να γραφτεί από το χέρι του συγγραφέα (όχι συρραφέα, είπα), μετά από δακτυλογράφο στη γραφομηχανή ή στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Μετά για πολλές φορές να τυπώνεται στον εκτυπωτή για τις απαραίτητες διορθώσεις, τις προσθήκες και τις αφαιρέσεις.
Γνωρίζω ότι ο Βαγγέλης Μάστορας, είναι μίζερος σε κάτι τέτοιο, αφού δεν του βρίσκεις λάθος στα κείμενα, ούτε κατά μια τελεία, ένα κόμμα ή έναν τόνο.
Να φανταστείς, λοιπόν, πόσες ώρες έκανε ο (η) δακτυλογράφος, πόσα φύλλα χαρτιού εκτυπώθηκαν και πόση μελάνη καταναλώθηκε γι’ αυτό.
Οι κακές γλώσσες που ανέφερα, υποστηρίζουν ότι η δαπάνη που χρέωσε τον Δήμο, είναι τεράστια.
Αν, φίλε Αλέξη, δεν δώσει στη δημοσιότητα όλα τα παραστατικά αυτής της δαπάνης, φοβάμαι πως πρέπει να κληθεί από τη Δικαιοσύνη να απολογηθεί και να δικαστεί και γι’ αυτές τις όχι, νόμιμες πράξεις του.
Βέβαια, όσο ήταν Δήμαρχος εν ενεργεία, εξέδωσε και άλλα βιβλία. Προκειμένου να μην επαναληφθούν τα παραπάνω, του συνιστώ να κάνει το ίδιο και για εκείνα. Τα παραστατικά, τιμολόγια, αποδείξεις κ.λ.π. είναι επίσημα και εκπίπτουν από την φορολογία εισοδήματος. Άρα είναι στα συρτάρια του, θεωρημένα από την εφορία.
Θα με κάνει υπερήφανο, αν διαψεύσει όλους εκείνους που ανοιχτά ή ψιθυριστά τον κατηγορούν, αλλά δημόσια μέσα από την εφημερίδα του και από την TV, την οθόνη της οποίας, τιμά κάθε βράδυ.
Ελπίζω να μην παραστήσεις τον προστάτη του ή να εφαρμόσεις τον νόμο του κόρακα και θα δημοσιεύσεις την επιστολή μου και γι’ αυτό σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με αγάπη ο Λάκης (σας)
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.